Friptură De Flanc Umplută Cu Orez

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc umplută cu orez. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 677 calorii. Pentru $5.29 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză gouda, apă, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de flanc umplută la grătar în stil Muffuletta (umplută cu Salumi, Provolone și salată de măsline), Friptură De Flanc Umplută, și Friptură De Flanc Umplută.
Instrucțiuni
Începând de-a lungul unei părți lungi, tăiați o fantă orizontală prin friptură până la 1/2 in. din partea opusă, formând un buzunar.
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul Worcestershire, sosul de soia, pudra de usturoi și fumul lichid, dacă doriți; adăugați friptura. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați broccoli, apă, ciuperci, ceapă și ardei roșu. Aduceți la fierbere. Se amestecă orezul; acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Lăsați să stea 5-10 minute sau până când apa este absorbită. Puf cu o furculiță; amestecați ingredientele rămase.
Scurgeți și aruncați marinada. Stuff steak cu 1 cană amestec de orez.
Transfer la un 8-in. vas de copt pătrat acoperit cu spray de gătit.
Așezați amestecul de orez rămas în jurul fripturii umplute. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până când carnea este fragedă.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.