Friptură De Flanc Polinezian

Friptură De Flanc Polinezian
Friptura de flanc polinezian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 184 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de friptură de flanc, ghimbir, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Budincă de semințe de chia cu cartofi dulci cu sos de ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Flanc, Friptură De Flanc, și Friptură De Flanc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați friptură în pungă. Se sigilează și se marinează la frigider 3 ore, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți friptura din sac, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
4
Așezați friptura pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 20 de minute sau până la gradul dorit de coacere, întorcând și ungând frecvent cu marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista