Friptură De Flanc Marinată Cu Ierburi

Friptura de flanc marinată cu ierburi este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 279 calorii. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un curs principal buget prietenos pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, busuioc, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 77%. Rețete similare includ Friptură De Flanc Marinată Cu Roșii, Friptură De Flanc Marinată Cu Ierburi La Grătar, și Friptură de flanc marinată în stil thailandez și salată de ierburi.
Instrucțiuni
Așezați primele 8 ingrediente într-un 2-gal. pungă de plastic cu fermoar și pungă de stoarcere pentru a combina.
Adăugați friptură; sigilați punga și răciți 30 de minute până la 1 oră și 30 de minute.
Scoateți friptura din marinadă, aruncând marinada.
Preîncălziți grătarul la 400 până la 450 de căldură (mare). Friptură la grătar, acoperită cu capac la grătar, 9 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți din grătar; stoarceți sucul din lămâie peste friptură.
Lăsați să stea 10 minute.
Tăiați bobul în felii subțiri.
Piept de pui marinat cu ierburi: substitut 1 3/4 lb. piept de pui jupuit și dezosat pentru friptură de flanc. Mai departe cu reteta ca regia, grill-ul de pui 7 minute pe fiecare parte sau până la făcut. Pregătire: 15 min., Rece: 30 min., Grătar: 14 min.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Maddalena Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.