Friptură de flanc marinată balsamică și soia la grătar

Friptură de flanc marinată balsamică și soia la grătar
Friptura de flanc marinată balsamică și soia la grătar este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de ceapă, muștar dijon, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 65%. Încercați Friptură de flanc la grătar marinată Balsamic cu gust de ardei gras, Friptură De Flanc Marinată Balsamic, și Friptură de flanc marinată balsamică și Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ceapa, usturoiul, uleiul de măsline, oțetul balsamic, sosul de soia, muștarul Dijon, rozmarinul, sarea și piperul împreună într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Muștar DijonMuștar Dijon
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sos De SoiaSos De Soia
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
2
Puneți friptura de flanc într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Se toarnă marinada în pungă și se acoperă friptura cu marinada. Strângeți excesul de aer din pungă și sigilați. Marinați la frigider cel puțin 30 de minute, până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
4
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți friptura de flanc din marinată și agitați pentru a îndepărta excesul de lichid. Rezervă marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
MarinadaMarinada
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
6
Gătiți friptura până când este fermă, fierbinte în centru și doar trecând de la roz la gri, 6 până la 8 minute pe fiecare parte, perindând ocazional cu marinată rezervată. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 150 de grade F (65 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
7
Scoateți friptura pe o tăietură și odihniți carnea cu 5 minute înainte de a tăia subțire peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista