Friptura de flanc marinată necesită aproximativ 6 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 330 calorii. Pentru $2.33 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sos de soia, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură de flanc marinată cu soia, Friptură De Flanc Marinată, și Friptură De Flanc Marinată.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați uleiul, sosul de soia, oțetul, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, muștarul, usturoiul și piperul negru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Piper Negru Măcinat
Suc De Lămâie
Sos De Soia
Muștar
Oțet
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați carnea într-un vas de sticlă puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
3
Se toarnă marinada peste friptură, întorcând carnea pentru a acoperi bine. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Friptură
Carne
4
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Așezați fripturile pe grătar și aruncați marinada. Carnea la grătar timp de 5 minute pe fiecare parte sau la coacerea dorită.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.