Friptură de flanc la grătar și Yuca cu vinetă de Sherry

Friptură de flanc la grătar și Yuca cu vinetă de Sherry
Friptură flanc la gratar si Yuca cu vinaigrette Sherry este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 1176 calorii, 54g de proteine, și 46G de grăsime per portie. Pentru $ 7.78 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, sos de soia, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Încercați Salată de friptură flanc la grătar cu vinetă proaspătă de cireșe, friptură de flanc la grătar salată de vară vinetă de tei cilantro, și Salată de friptură Portobello la grătar cu vinetă cu brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face marinada, adăugați sos de soia și oțet în blender, înlocuiți capacul și porniți blenderul. Prin deschiderea furajului adăugați, 1 la un moment dat, usturoiul, cuișoarele măcinate, cimbru, piper negru, muștar și melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați friptura de flanc într-un recipient nereactiv, adăugați marinada și friptura de acoperire. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
În timp ce friptura se marinează, prăjiți usturoiul pentru demi-glace. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
4
Tăiați capătul rădăcinii de la capătul capului de usturoi și folosiți o bucată de folie de aluminiu grea pentru a modela o incintă în jurul usturoiului pentru a include o bază pentru a nu-l răsturna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Se toarnă 1 lingură de ulei de semințe de struguri peste usturoiul de la capătul rădăcinii, astfel încât uleiul să curgă între piei de hârtie și cuișoare, rezervând restul de ulei pentru sotarea șalotelor. Prăjiți 40 de minute până la 1 oră, asigurându-vă că monitorizați, astfel încât usturoiul să nu ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
7
Pentru a face yuca, fierbeți până se înmoaie în suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
ManiocManioc
8
Se scurge bine, se clătește și se lasă deoparte scurt. Faceți un pansament adăugând oțet, sare și cimbru într-un blender și adăugând uleiul de măsline într-un flux subțire lent prin deschiderea de alimentare cu blenderul în funcțiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Amestecați yuca cu suficient pansament pentru a acoperi și refrigera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManiocManioc
10
Încălziți grătarul (sau folosiți tigaia pentru grătar).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Scoateți friptura din marinată, aruncați marinada și căutați fiecare parte a fripturii. Gatiti-va la nivelul dorit de coacere si transferati-l pe o placa de taiere pentru a lasa odihna timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Pentru a finaliza demi-glace, încălziți lingura rămasă de ulei de struguri într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Adăugați șobolani și sotati până la translucid. Degajează tigaia cu vin și lasă cea mai mare parte să se evapore. Într-un castron mic, amestecati împreună apă și carne de vită de bază și se adaugă la tigaie. Strângeți căței de usturoi prăjiți direct din piele într-un castron mic și zdrobiți-i.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Carne De VităCarne De Vită
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Adăugați usturoiul prăjit în tigaie și amestecați până când este integrat cu restul conținutului tigaiei. Se lasă să se reducă la jumătate. Se condimentează cu sare și piper, după gust, se scoate de pe foc și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Feliați friptura pe părtinire în benzi groase de 1/4 inci și aranjați pe farfurie alături de yuca. Sos de lingură peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
ManiocManioc
16
Garnisiți cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Ingrediente

1Oreos dublu umplutcarne de vităcarne de vită1cp. legume (de exemplu, spanac)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)2cuișoare de ceapă eșalotă, tocatecuișoare de ceapă eșalotă, tocate1Oreos dublu umplutMuștar DijonMuștar Dijon907ardei habenerofriptură de flancfriptură de flanc2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfrunze proaspete de pătrunjel cu frunze plate tocatefrunze proaspete de pătrunjel cu frunze plate tocate2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfrunze proaspete de cimbru, dezbrăcate din 3 sau 4 crengutefrunze proaspete de cimbru, dezbrăcate din 3 sau 4 crengute1capcrumble de carne vegetariană congelatăcrumble de carne vegetariană congelată3cuișoare de usturoi, ușor zdrobite cu partea unei lame de cuțit și sfărâmatecuișoare de usturoi, ușor zdrobite cu partea unei lame de cuțit și sfărâmate2Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei de struguriulei de struguri0cp. legume (de exemplu, spanac)cuișoare măcinatecuișoare măcinate0cp. legume (de exemplu, spanac)2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilVin MadeiraVin Madeira1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilblackstrap melasăblackstrap melasă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de sherryoțet de sherry2Crustă: firimituri de biscuiți grahamoțet de sherryoțet de sherry2Crustă: firimituri de biscuiți graham1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm907ardei habenerorădăcină dulce de yuca / manioc, aproximativ 4 până la 8 rădăcini, coajă și cordon Lemnos îndepărtat, decojit și o parte cărnoasă ușoară tăiată în segmente de 1 inch (nu consumați până nu este bine gătită)rădăcină dulce de yuca / manioc, aproximativ 4 până la 8 rădăcini, coajă și cordon Lemnos îndepărtat, decojit și o parte cărnoasă ușoară tăiată în segmente de 1 inch (nu consumați până nu este bine gătită)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Darioush Signature Merlot cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive– zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista