Friptură De Flanc La Grătar În Stil Coreean

Friptură De Flanc La Grătar În Stil Coreean
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de flanc la grătar în stil coreean ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 214 calorii. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți ulei de susan asiatic, acompaniamente: orez; salată de frunze, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Weight Watchers Friptură De Flanc La Grătar În Stil Coreean, Friptură de flanc în stil coreean și fasole verde dulce Chili, și Friptură de flanc la grătar, stil mandarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună sosul de soia, oțetul, ghimbirul, usturoiul, Sriracha, zahărul și uleiul de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
SrirachaSriracha
OțetOțet
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
2
Pregătiți un grătar pe gaz pentru gătit la căldură directă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Grătar cu ulei, apoi friptură la grătar, acoperită, răsturnând o dată, 6 până la 8 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Transferați friptura pe o tăietură și stropiți cu 2 linguri de sos, apoi lăsați să stea, neacoperit, 5 minute. Felie subțire friptură peste cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Se servește cu sosul rămas, scallions și semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Ceapa VerdeCeapa Verde
SosSos

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista