Friptură De Flanc La Grătar Umplută Cu Ierburi

Friptura de flanc la grătar umplută cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 402 calorii, 31g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de bouillon instant cu aromă de vită, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Flanc Umplută Cu Parmezan Din Plante Toscane, Friptură De Flanc Marinată Cu Ierburi La Grătar, și friptură de flanc la grătar cu sos de mop cu plante de roșii.
Instrucțiuni
Într-un vas nemetalic mare, superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați toate ingredientele pentru marinată. Faceți buzunar în partea laterală a fripturii flancului tăind pe lungime aproape, dar nu complet, prin partea opusă.
Adăugați friptură la marinată; întoarceți-vă la strat. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte pentru a marina.
În tigaie de 8 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 2 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă usturoiul și pătrunjelul; gatiti si amestecati 1 minut.
Adăugați pesmet și coaja de lămâie; gatiti si amestecati 1 minut.
Scoateți friptura din marinată; aruncați marinada. Umpleți buzunarul în friptură cu umplutură. Asigurați deschiderea cu scobitori.
Așezați friptura pe grătarul cu gaz la foc mediu; acoperiți grătarul. Gatiti 12 pana la 20 de minute, rotind o data, pana cand friptura este dorita.
Tăiați friptura peste cereale în felii groase de 1/2 inch.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.