Friptură De Flanc La Grătar Umplută Cu Ierburi

Friptură De Flanc La Grătar Umplută Cu Ierburi
Friptura de flanc la grătar umplută cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 402 calorii, 31g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de bouillon instant cu aromă de vită, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Flanc Umplută Cu Parmezan Din Plante Toscane, Friptură De Flanc Marinată Cu Ierburi La Grătar, și friptură de flanc la grătar cu sos de mop cu plante de roșii.

Instrucțiuni

1
Într-un vas nemetalic mare, superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați toate ingredientele pentru marinată. Faceți buzunar în partea laterală a fripturii flancului tăind pe lungime aproape, dar nu complet, prin partea opusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați friptură la marinată; întoarceți-vă la strat. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
3
În tigaie de 8 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa; gatiti 2 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă usturoiul și pătrunjelul; gatiti si amestecati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Adăugați pesmet și coaja de lămâie; gatiti si amestecati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
6
Se ia de pe foc.
7
Grătar de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Scoateți friptura din marinată; aruncați marinada. Umpleți buzunarul în friptură cu umplutură. Asigurați deschiderea cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
UmpluturăUmplutură
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
9
Așezați friptura pe grătarul cu gaz la foc mediu; acoperiți grătarul. Gatiti 12 pana la 20 de minute, rotind o data, pana cand friptura este dorita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Tăiați friptura peste cereale în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista