Friptură de flanc la grătar, stil mandarin

Friptură de flanc la grătar, stil mandarin
Friptura de flanc la grătar, stilul mandarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,94 USD pe porție. O porție conține 277 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scallions, friptură de flanc, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mandarin Orange Flank Steak Cu Ceapă La Grătar, Friptură De Flanc La Grătar În Stil Coreean, și Friptură De Flanc Marinată La Grătar În Stil Steakhouse.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin ai putea încerca este două viță de vie Columbia Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 7 dolari.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții2
Scor De Sănătate60
Revista