Friptură de flanc la grătar marinată Balsamic cu gust de ardei gras

Friptură de flanc la grătar marinată Balsamic cu gust de ardei gras
Friptura de flanc la grătar marinată Balsamic cu gust de ardei gras ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 770 calorii, 34G de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 3 și costă $ 4.23 pe portie. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de cățel de usturoi, ulei de măsline, frunze de maghiran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Flanc Marinată Balsamic, Friptură de flanc marinată balsamică și Dijon, și Friptură de flanc marinată cu șalotă și piper.

Instrucțiuni

1
Încălziți un grătar în aer liber la mare(aproximativ 450 de metri F până la 550 de metri f). Condimentați friptura generos cu sare și piper și puneți-o într-un vas de copt de 13 pe 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Așezați ingredientele măsurate rămase într-un blender și amestecați până se combină uniform, aproximativ 30 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Scoateți 3 linguri de marinată și puneți-o deoparte pentru gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SavureazăSavurează
1
Așezați ardeii grași pe grătar. Acoperiți grătarul și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când ardeii sunt înnegriți și veziculați pe toate părțile, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Scoateți friptura din vasul de copt și lăsați orice exces de marinată să se scurgă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Așezați friptura pe grătar și condimentați-o generos cu sare și piper. Acoperiți grătarul și gătiți până când apar urme de grătar pe fund, aproximativ 5 până la 6 minute.Întoarceți friptura și condimentați generos cu sare și piper. Acoperiți grătarul și continuați să gătiți până când apar semne de grătar în partea de jos și un termometru cu citire instantanee introdus în mijlocul fripturii înregistrează 125 F la 130 F pentru mediu rar, cu aproximativ 5 până la 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Transferați ardeii din castron pe o tăietură. Puneți vasul deoparte, rezervând orice lichid în interior. Folosiți un cuțit pentru a răzui și curăța pielea; aruncați pielea. Tăiați ardeii și îndepărtați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
BolBol
2
Tăiați ardeii în zaruri medii și readuceți-i în vasul mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ingredientele măsurate rămase și marinada rezervată și amestecați până se combină uniform. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.Feliați subțire friptura împotriva bobului, condimentați-o cu sare și piper și serviți cu gustul de ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei GrasArdei Gras
MarinadaMarinada
BoabeBoabe
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții3
Scor De Sănătate55
Revista