Friptură de flanc la grătar cu sos de cremă Gorgonzola și sparanghel

Friptura de flanc la grătar cu sos de cremă Gorgonzola și sparanghel este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 706 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.29 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, zahăr, brânză gorgonzola și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Friptură de flanc la grătar cu sos de cremă Gorgonzola, Friptură de flanc la grătar și sparanghel cu unt B de la B, și Friptură de flanc la grătar cu salată de porumb, roșii și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați șalotul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați smântâna grea și fierbeți până se reduce la jumătate.
Bateți gorgonzola până se topește. Condimentează cu sare și piper și păstrează la cald.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu.
Ungeți ușor friptura cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați liberal cu sare și piper. Gratar friptura, 4-5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare, de cotitură o dată.
Se scoate de pe foc și se acoperă cu folie.
Lăsați friptura să se odihnească timp de 5 minute înainte de feliere.
Între timp, combinați zahărul, ardeiul și pudra de ceapă într-un bol mic. Rezervați 4 lingurițe și depozitați restul într-un recipient etanș. (Condimentul se va păstra în cămară până la 6 luni.)
Amestecați bățul de unt înmuiat cu 3 lingurițe de condiment într-un bol mic; acoperiți și refrigerați.
Aruncați sparanghelul cu restul de 1 linguriță amestec de condimente pentru grătar și 1 lingură ulei de măsline; adăugați sare și piper după gust. Gatiti sparanghelul intr-o tigaie la gratar la foc mediu pana se inmoaie, intorcand o data, aproximativ 6 minute in total. Rezervați 4 tulpini pentru o altă utilizare.
Rezervați un sfert din friptură pentru o altă utilizare; tăiați restul în felii groase de 1/8 inci. Se acoperă cu sosul de cremă gorgonzola, rezervând aproximativ 1/2 cană pentru o altă utilizare și se servește cu sparanghelul și puțin unt de grătar.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca patru Brix Vinăria Paso Robles Sangiovese, cabină, Merlot "Scosso" amestec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot]()
Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot" Scosso"
Un "super toscan" Californian de Sangiovese, Cabernet Sauvignon și Merlot este o plimbare completă pentru simțuri. Aroma concentrată de zmeură și mure cu tutun și condimente dau un nas cald îndrăzneț acestui amestec. Zmeura și espresso pe gust sunt echilibrate de taninuri pline și rotunjite de note de piper și vanilie cu un finisaj dulce de fructe de pădure.