Friptură de flanc la grătar cu sos de cremă Gorgonzola și sparanghel

Friptură de flanc la grătar cu sos de cremă Gorgonzola și sparanghel
Friptura de flanc la grătar cu sos de cremă Gorgonzola și sparanghel este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 706 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.29 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, zahăr, brânză gorgonzola și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Friptură de flanc la grătar cu sos de cremă Gorgonzola, Friptură de flanc la grătar și sparanghel cu unt B de la B, și Friptură de flanc la grătar cu salată de porumb, roșii și sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați șalotul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Adăugați smântâna grea și fierbeți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
4
Bateți gorgonzola până se topește. Condimentează cu sare și piper și păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
GorgonzolaGorgonzola
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
6
Ungeți ușor friptura cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați liberal cu sare și piper. Gratar friptura, 4-5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare, de cotitură o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Se scoate de pe foc și se acoperă cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Lăsați friptura să se odihnească timp de 5 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Între timp, combinați zahărul, ardeiul și pudra de ceapă într-un bol mic. Rezervați 4 lingurițe și depozitați restul într-un recipient etanș. (Condimentul se va păstra în cămară până la 6 luni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Amestecați bățul de unt înmuiat cu 3 lingurițe de condiment într-un bol mic; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Aruncați sparanghelul cu restul de 1 linguriță amestec de condimente pentru grătar și 1 lingură ulei de măsline; adăugați sare și piper după gust. Gatiti sparanghelul intr-o tigaie la gratar la foc mediu pana se inmoaie, intorcand o data, aproximativ 6 minute in total. Rezervați 4 tulpini pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Pentru GrătarCondimente Pentru Grătar
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
12
Rezervați un sfert din friptură pentru o altă utilizare; tăiați restul în felii groase de 1/8 inci. Se acoperă cu sosul de cremă gorgonzola, rezervând aproximativ 1/2 cană pentru o altă utilizare și se servește cu sparanghelul și puțin unt de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
GorgonzolaGorgonzola
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
13
Sursă foto: Tina Rupp

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca patru Brix Vinăria Paso Robles Sangiovese, cabină, Merlot "Scosso" amestec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot
Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot" Scosso"
Un "super toscan" Californian de Sangiovese, Cabernet Sauvignon și Merlot este o plimbare completă pentru simțuri. Aroma concentrată de zmeură și mure cu tutun și condimente dau un nas cald îndrăzneț acestui amestec. Zmeura și espresso pe gust sunt echilibrate de taninuri pline și rotunjite de note de piper și vanilie cu un finisaj dulce de fructe de pădure.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista