Friptură de flanc la grătar cu salsa Cruda

Friptură de flanc la grătar cu salsa Cruda
Friptură flanc la gratar cu Cruda Salsa ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 510 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare și piper gri, oregano, frunze de oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Friptură de flanc la grătar cu Confetti Salsa, Friptură de flanc la grătar cu salsa de porumb, și Friptură De Flanc La Grătar Cu Salsa Verde.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: frigarui din lemn, inmuiat in apa timp de 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
2
Pregătiți grătarul și lăsați-l să ardă până la cărbuni medii. Tăiați roșiile și tăiați un X prin pielea de pe fundul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Într-un bol, aruncați roșiile, ceapa, ardeiul gras și ardeii iute cu 1 până la 2 linguri de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper. Asigurați ardeii iute cu frigarui din metal sau lemn înmuiat, astfel încât să nu cadă prin grătarul grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați roșiile pe grătar, cu fața în jos și departe de căldura directă, împreună cu celelalte legume. Acoperiți grătarul și gătiți, întorcând ceapa, ardeiul gras și ardeii iute pentru a se coace uniform peste tot, până când roșiile s-au înmuiat, dar sunt încă suficient de ferme pentru a sta singure, iar ceapa, ardeiul gras și ardeii iute sunt blister, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Puneți ardeiul și ardeii iute într-un bol și acoperiți la abur și slăbiți piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Lăsați roșiile să se răcească la temperatura camerei. Într-un castron mare, puțin adânc, combinați 4 linguri de ulei de măsline, usturoi, oțet, oregano. Condimentează cu sare și piper, după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Curățați legumele la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8
Tăiați roșiile pe jumătate orizontal și stoarceți semințele într-o sită suspendată peste un bol pentru a prinde sucurile. Se toacă fin ceapa și roșiile. Întoarceți pulpa de roșii și orice sucuri de pe placa de tocat în vasul care ține sucurile de roșii. Sămânță și toacă chilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Tăiați ardeiul gras în zaruri mici. Mash chiles și gust pentru a determina căldura lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
10
Adăugați toate legumele cu amestec de ulei de măsline de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
11
Se amestecă bine înainte de topping paste sau friptură flanc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12
Condimentează friptura de flanc cu sare, piper și unge cu 1 lingură de ulei de măsline. Grătar, întorcându-se o dată, până când se face pe gustul dvs., aproximativ 10 minute pentru carne rară (pentru a găti în interior încercați o tigaie din fontă, tigaie sau bistecca). Cu un minut înainte de a scoate friptura de pe foc, acoperiți cu oregano și Gorgonzola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
GorgonzolaGorgonzola
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
13
Transferați pe o tăietură, stropiți cu încă 1 lingură de ulei de măsline și sfărâmați restul de 1/2 linguriță de oregano deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
14
Lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute.
15
Între timp, periați pâinea pe ambele părți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați pâinea pe ambele părți până se rumenesc și crocante la exterior, dar totuși moi în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
16
Tăiați carnea pe diagonală în felii subțiri și aranjați pe un platou sau farfurii, deasupra pâinii cruste. Se acoperă cu aproximativ 1/4 cană de Cruda de Salsa, pe felie de pâine stropită peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Dientes De AjoDientes De Ajo
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
17
Serviți imediat.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Avalon Napa Merlot cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Avalon Napa Merlot
Avalon Napa Merlot
Merlotul din 2010 își arată adâncimea cu o culoare bogată de granat. Aromele de prune, compot de piersici, tutun, rubarbă și anason umple paharul. Zahărul caramelizat și notele de vanilie din îmbătrânirea stejarului completează aromele de fructe coapte. Caracteristicile fructelor de munte arată intensitatea aromelor de fructe. Intrarea se bucură de note dulci de fructe de pădure de olallieberry, urmate de un finisaj de conserve de mure. Stejarul a împărtășit arome de mocha și brioșă prăjită, care se împerechează și completează straturile bogate de fructe. Taninurile rafinate susțin acest vin echilibrat. Pe măsură ce acest Merlot cu greutate medie/mare se dezvoltă în pahar, vă puteți bucura de note suculente și întunecate de fructe de pădure, o notă de condimente de cacao care evoluează la mijloc și un finisaj persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista