Friptură de flanc la grătar cu salsa Cruda

Friptură flanc la gratar cu Cruda Salsa ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 510 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare și piper gri, oregano, frunze de oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Friptură de flanc la grătar cu Confetti Salsa, Friptură de flanc la grătar cu salsa de porumb, și Friptură De Flanc La Grătar Cu Salsa Verde.
Instrucțiuni
Echipament Special: frigarui din lemn, inmuiat in apa timp de 30 de minute
Pregătiți grătarul și lăsați-l să ardă până la cărbuni medii. Tăiați roșiile și tăiați un X prin pielea de pe fundul fiecăruia.
Într-un bol, aruncați roșiile, ceapa, ardeiul gras și ardeii iute cu 1 până la 2 linguri de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper. Asigurați ardeii iute cu frigarui din metal sau lemn înmuiat, astfel încât să nu cadă prin grătarul grătarului.
Așezați roșiile pe grătar, cu fața în jos și departe de căldura directă, împreună cu celelalte legume. Acoperiți grătarul și gătiți, întorcând ceapa, ardeiul gras și ardeii iute pentru a se coace uniform peste tot, până când roșiile s-au înmuiat, dar sunt încă suficient de ferme pentru a sta singure, iar ceapa, ardeiul gras și ardeii iute sunt blister, aproximativ 15 minute.
Puneți ardeiul și ardeii iute într-un bol și acoperiți la abur și slăbiți piei.
Lăsați roșiile să se răcească la temperatura camerei. Într-un castron mare, puțin adânc, combinați 4 linguri de ulei de măsline, usturoi, oțet, oregano. Condimentează cu sare și piper, după gust. Pune deoparte.
Curățați legumele la grătar.
Tăiați roșiile pe jumătate orizontal și stoarceți semințele într-o sită suspendată peste un bol pentru a prinde sucurile. Se toacă fin ceapa și roșiile. Întoarceți pulpa de roșii și orice sucuri de pe placa de tocat în vasul care ține sucurile de roșii. Sămânță și toacă chilii.
Tăiați ardeiul gras în zaruri mici. Mash chiles și gust pentru a determina căldura lor.
Adăugați toate legumele cu amestec de ulei de măsline de usturoi.
Se amestecă bine înainte de topping paste sau friptură flanc.
Condimentează friptura de flanc cu sare, piper și unge cu 1 lingură de ulei de măsline. Grătar, întorcându-se o dată, până când se face pe gustul dvs., aproximativ 10 minute pentru carne rară (pentru a găti în interior încercați o tigaie din fontă, tigaie sau bistecca). Cu un minut înainte de a scoate friptura de pe foc, acoperiți cu oregano și Gorgonzola.
Transferați pe o tăietură, stropiți cu încă 1 lingură de ulei de măsline și sfărâmați restul de 1/2 linguriță de oregano deasupra.
Lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute.
Între timp, periați pâinea pe ambele părți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați pâinea pe ambele părți până se rumenesc și crocante la exterior, dar totuși moi în interior.
Tăiați carnea pe diagonală în felii subțiri și aranjați pe un platou sau farfurii, deasupra pâinii cruste. Se acoperă cu aproximativ 1/4 cană de Cruda de Salsa, pe felie de pâine stropită peste fiecare porție.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Avalon Napa Merlot cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Avalon Napa Merlot]()
Avalon Napa Merlot
Merlotul din 2010 își arată adâncimea cu o culoare bogată de granat. Aromele de prune, compot de piersici, tutun, rubarbă și anason umple paharul. Zahărul caramelizat și notele de vanilie din îmbătrânirea stejarului completează aromele de fructe coapte. Caracteristicile fructelor de munte arată intensitatea aromelor de fructe. Intrarea se bucură de note dulci de fructe de pădure de olallieberry, urmate de un finisaj de conserve de mure. Stejarul a împărtășit arome de mocha și brioșă prăjită, care se împerechează și completează straturile bogate de fructe. Taninurile rafinate susțin acest vin echilibrat. Pe măsură ce acest Merlot cu greutate medie/mare se dezvoltă în pahar, vă puteți bucura de note suculente și întunecate de fructe de pădure, o notă de condimente de cacao care evoluează la mijloc și un finisaj persistent.