Friptură de flanc la grătar cu salată de porumb, roșii și sparanghel

Friptură de flanc la grătar cu salată de porumb, roșii și sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc la grătar cu salată de porumb, roșii și sparanghel. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 427 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.08 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de flanc cu gust de porumb-roșii și pâine cu usturoi la grătar, Salată de porumb și fasole neagră la grătar cu friptură de flanc Mesquite, și Friptură de flanc la grătar și sparanghel cu unt Bs9arnaise.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare de copt din sticlă, bateți vinul roșu, muștarul, zahărul brun, usturoiul, șalota, pătrunjelul, cimbru, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Vin RoșuVin Roșu
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
BatetiBateti
2
Adăugați friptura și întoarceți-o pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Se lasă să stea la temperatura camerei timp de 2 ore sau se dă la frigider până la 8 ore.
4
Între timp, într-un castron mediu, bateți oțetul de cidru și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați roșiile și ceapa și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
6
Lăsați să stea 1 oră.
7
Aprinde un grătar. Înveliți sparanghelul și porumbul cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc moderat, rotind ocazional, până se înmoaie și se rumenesc în pete, aproximativ 3 minute pentru sparanghel și 6 minute pentru porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SparanghelSparanghel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Transferați pe o suprafață de lucru; când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați sparanghelul în bucăți și tăiați porumbul din știuleți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
PorumbPorumb
9
Adăugați sparanghelul, porumbul și busuiocul la roșii și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
TomateTomate
BusuiocBusuioc
PorumbPorumb
10
Scoateți friptura din marinată și uscați-o cu prosoape de hârtie; condimentează ușor cu sare și piper. Grătiți friptura, rotind o dată, până la mediu-rar, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Transferați friptura pe o suprafață de lucru și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
12
Între timp, într-o tigaie, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați morelele și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ciuperci MorelCiuperci Morel
14
Tăiați subțire friptura împotriva bobului și transferați-o în farfurii. Condimentează salata de roșii cu sare și piper și lingură alături de friptură. Acoperiți friptura cu morelele și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ciuperci MorelCiuperci Morel
TomateTomate
BoabeBoabe
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista