Friptură de flanc la grătar cu Pesto de fistic-mentă și sfeclă prăjită
Friptura de flanc la grătar cu Pesto de fistic-mentă și sfeclă prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 573 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $6.79 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, friptură de flanc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Friptură de flanc la grătar cu verdeață de sfeclă Sotată și sfeclă cremoasă de hrean, Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-coriandru și morcovi și păstârnac la grătar, și Friptură de flanc umplută la grătar cu Pesto, Mozzarella și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați friptura de flanc într-o pungă resigilabilă și adăugați oțet, 1/2 cană de ulei de măsline, 1 cățel de usturoi (zdrobit), ceapă, oregano și o stropire generoasă de sare și piper negru. Sigilați bine punga și strângeți-o pentru a amesteca marinada și acoperiți carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Friptură De Flanc
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Se pune la frigider pentru a se marina cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
3
Pentru Pesto: tocați aproximativ fisticul prăjit într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați 1/2 cană de ulei de măsline, suc de lămâie, restul de 2 căței de usturoi, mentă, pătrunjel și ardei roșu. Puls pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper și se pulsează din nou până se amestecă bine, dar rămâne o anumită textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Fripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Se transferă într-un castron și se amestecă brânza. Reglați condimentele dacă este necesar. Rezervați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul Goya
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Pentru sfeclă: puneți grătarul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. puneți sfecla pe o bucată mare de folie și stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper și închide folia în jurul sfeclei pentru a le sigila într-un pachet strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New York
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se pune deasupra unei foi de copt și se transferă la cuptor pentru a se prăji până se înmoaie când este străpuns cu o furculiță, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Cojiți pielea și aruncați-o. Tăiați sfecla în pene mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se întinde uniform pe o parte a grătarului de cărbune. Alternativ, setați arzătoarele unui grătar pe gaz la foc mare. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Ștergeți excesul de marinată de pe friptură și gătiți-l pe partea fierbinte a grătarului, rotind ocazional, până când centrul fripturii înregistrează 125 de grade F pe un termometru cu citire instantanee pentru mediu-rar sau 135 de grade F pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Scoateți de pe grătar și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de a tăia subțire împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Serviți carnea cu pesto și sfeclă (fie la temperatura camerei, fie încălzită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Se ornează cu mentă suplimentară, pătrunjel și parmezan ras grosier.
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot "Scosso" Blend. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.