Friptura de flanc la grătar cu nectarine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 467 calorii, 37g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, bere nealcoolică, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc cu brânză albastră-nectarine cu miere și porumb cu unt de busuioc, Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-coriandru și morcovi și păstârnac la grătar, și Friptură De Flanc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas de sticlă superficial sau într-un vas de plastic sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați toate ingredientele, cu excepția cărnii de vită și nectarine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectarină
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Bol
2
Faceți tăieturi la aproximativ 1/2 inch distanță și 1/8 inch adâncime în model de diamant pe ambele părți ale cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
3
Așezați carnea de vită în marinată în castron; întoarceți-vă la strat. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați, rotind ocazional, cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți carnea de vită din marinată; rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Vită
6
Acoperiți și grătați carnea de vită la foc mediu 12 până la 14 minute pentru o coacere medie (160F), perindând ocazional cu marinată și rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Adăugați nectarine la grătar pentru ultimele 5 minute de grătar, rotind o dată și perindând frecvent cu marinată. Aruncați orice marinată rămasă.
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.