Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-coriandru și morcovi și păstârnac la grătar
Friptura de flanc la grătar cu Mojo de mentă-coriandru și morcovi și păstârnac la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 296 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,87 USD pe porție. Un amestec de suc de lămâie, frunze de coriandru, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-coriandru și morcovi și păstârnac la grătar, Friptură de flanc la grătar cu Mojo Chipotle-portocaliu, și Grătar: friptură de flanc marinată Mojo cu ceapă la grătar.
Instrucțiuni
1
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați sosul de soia, ghimbirul, mierea, uleiul de susan, cățelul de usturoi și piperul negru. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Cuișoare întregi De Usturoi
Ulei De Susan
Sos De Soia
Ghimbir
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă amestecul într-o pungă de plastic, se adaugă friptura de flanc și se agită pentru a acoperi. Refrigerați 15 minute și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Pentru a face mojo-ul: într-un blender sau robot de bucătărie, combinați coriandru, mentă, ceapă verde, apă, suc de lămâie, ulei de măsline și cățel de usturoi. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Ceapa Verde
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
1 Kg Tortillas De Maíz
Apă
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Înveliți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar cu spray de gătit și preîncălziți la mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Soba
Fulgi De Legume
5
Scoateți friptura din marinată (aruncați marinada) și grătiți 5 minute pe fiecare parte pentru carne medie. Aranjați morcovii și păstârnacul alături de friptură și grătar timp de 10 minute, până când sunt fragede, întorcându-se frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Păstârnac
Morcov
Friptură
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Lăsați friptura să stea 10 minute înainte de a tăia transversal în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
7
Serviți friptura cu mojo stropit deasupra și morcovi tăiați și păstârnac pe lateral.
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Grgich Hills Estate Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.