Friptură de flanc la grătar cu legume prăjite și porumb
O porție conține 54 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Dacă 56 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., friptura de flanc la grătar cu legume prăjite și porumb ar putea fi o remarcabilă fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 40. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați 1/4 cană de pansament italian Kraft zesty, friptură de flanc de vită, cartofi noi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați BBQ flanc Streak cu legume prăjite și porumb, Chili frecat friptură flanc cu Salsa de porumb prăjită, și Sandvișuri Cu Friptură De Flanc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Trageți cojile înapoi din fiecare spic de porumb, având grijă să lăsați cojile atașate la capătul inferior al fiecărei urechi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știulete
3
Scoateți mătasea din porumb; aruncați. Re-înfășurați spicele de porumb cu cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știulete
Porumb
Folie
4
Adăugați la tigaie mare de apă rece, asigurându-vă că porumbul este complet acoperit cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Lăsați să stea 10 min. Între timp, amestecați sosul și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
6
Se Toarnă 2 Linguri. din amestecul de pansament peste friptură într-un vas superficial; întoarceți friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
7
Lăsați să stea 10 min.
8
Între timp, puneți cartofii într-un vas mare cu microunde. Cuptor cu microunde la mare 10 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
9
Adăugați sparanghel; Se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
10
Adăugați amestecul de pansament rămas și rozmarinul; aruncați pentru a acoperi uniform. Introduceți găuri mici în partea inferioară a tăvii de folie de aluminiu de unică folosință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
11
Adăugați amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
12
Se pune pe grătar de grătar; înconjoară cu friptură și porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
13
Grătar 15 min. sau până când friptura este gătită până la coacere medie (160F) și legumele sunt fragede, transformând friptura și porumbul după 8 min. și amestecând frecvent amestecul de cartofi. (Cojile de porumb vor fi înnegrite.)
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca GEN5 Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.