Friptură de flanc la grătar cu legume prăjite și porumb

O porție conține 54 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Dacă 56 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., friptura de flanc la grătar cu legume prăjite și porumb ar putea fi o remarcabilă fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 40. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați 1/4 cană de pansament italian Kraft zesty, friptură de flanc de vită, cartofi noi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați BBQ flanc Streak cu legume prăjite și porumb, Chili frecat friptură flanc cu Salsa de porumb prăjită, și Sandvișuri Cu Friptură De Flanc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Trageți cojile înapoi din fiecare spic de porumb, având grijă să lăsați cojile atașate la capătul inferior al fiecărei urechi.
Scoateți mătasea din porumb; aruncați. Re-înfășurați spicele de porumb cu cojile.
Adăugați la tigaie mare de apă rece, asigurându-vă că porumbul este complet acoperit cu apă.
Lăsați să stea 10 min. Între timp, amestecați sosul și sosul de soia.
Se Toarnă 2 Linguri. din amestecul de pansament peste friptură într-un vas superficial; întoarceți friptura.
Între timp, puneți cartofii într-un vas mare cu microunde. Cuptor cu microunde la mare 10 min.
Adăugați sparanghel; Se amestecă ușor.
Adăugați amestecul de pansament rămas și rozmarinul; aruncați pentru a acoperi uniform. Introduceți găuri mici în partea inferioară a tăvii de folie de aluminiu de unică folosință.
Adăugați amestecul de cartofi.
Se pune pe grătar de grătar; înconjoară cu friptură și porumb.
Grătar 15 min. sau până când friptura este gătită până la coacere medie (160F) și legumele sunt fragede, transformând friptura și porumbul după 8 min. și amestecând frecvent amestecul de cartofi. (Cojile de porumb vor fi înnegrite.)
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca GEN5 Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019