Friptură de flanc la grătar cu Chermoula
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Friptura de flanc la grătar cu Chermoula ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână coriandru măcinat, ulei de măsline extravirgin, friptură de flanc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-coriandru și morcovi și păstârnac la grătar, Friptură De Flanc La Grătar, și Friptură De Flanc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, așezați primele 11 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă fin, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Pentru a pregăti friptura, presărați friptura cu 1/4 linguriță sare și piper negru.
Încălziți o tigaie pentru grătar din fontă la foc mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Gatiti friptura 4 minute; întoarceți-vă și căutați mărgele roșii care se formează la suprafață pentru a indica că friptura se apropie de mediu rar. Gatiti 4 minute sau pana la gradul dorit de coacere.
Lăsați să se odihnească 5 minute.
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Notă de vin: în ceea ce privește vinul, friptura de flanc este un partener destul de ușor-multe vinuri roșii ar funcționa bine-dar chermoula este o altă poveste. Usturoiul, varul, boiaua, chimenul, coriandrul și coriandrul sunt toate condimente dominante care fac ca acest fel de mâncare să sfârâie. Dar ei pot face, de asemenea, vin fizzle. Cel mai bun pariu: un roșu moale, gros, cu fructe, care va acționa pentru a "amortiza" tot condimentul. Încercați Shiraz din 2001 al lui Geyser Peak din județul Sonoma, California (18 USD). - Alina Gavril
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.