Friptură de flanc la grătar cu ceapă, Avocado și roșii

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Friptura de flanc la grătar cu ceapă, Avocado și roșii ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 242 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de avocado, oțet balsamic, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de flanc Chimichurri cu Radicchio la grătar și ceapă, Mandarin Orange Flank Steak Cu Ceapă La Grătar, și Sandvișuri cu friptură de flanc la grătar cu ceapă caramelizată și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare. Înveliți ușor ceapa cu spray de gătit.
Așezați ceapa pe grătar; grătiți 10 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Așezați ceapa într-un castron mediu; acoperiți bine cu folie. Păstrați cald. Acoperiți ușor friptura cu spray de gătit; presărați friptura cu 3/4 linguriță sare kosher și 3/4 linguriță piper negru.
Așezați friptura pe grătar; grătar 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Adăugați roșii, oțet balsamic, 1/4 linguriță sare kosher și 1/4 linguriță piper negru la ceapă; aruncați ușor pentru a combina. Împărțiți friptura uniform între 6 farfurii; se acoperă cu 1/2 cană amestec de roșii.
Tăiați pene de avocado în treimi în cruce. Completați fiecare porție cu 4 bucăți de avocado.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.