Friptură De Flanc La Grătar

Friptura de flanc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 567 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ardei gras, oțet, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-Cilantro și morcovi și păstârnac la grătar, Friptură De Flanc La Grătar, și Friptură De Flanc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați primele șapte ingrediente.
Se toarnă 3/4 cană marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de vită. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați până la 24 de ore. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Scurgeți și aruncați marinada. Friptura de flanc la gratar, neacoperita, la foc mediu timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau pana cand carnea ajunge la gradul de coacere dorit (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie sa citeasca 145%; mediu, 160%; bine facut, 170%).
Între timp, într-o tigaie, sotează legumele în marinată rezervată până când sunt crocante. Felie subțire friptură peste cereale.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele patru Brix Vinăria Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " amestec cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot]()
Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot" Scosso"
Un "super toscan" Californian de Sangiovese, Cabernet Sauvignon și Merlot este o plimbare plină de gallup pentru simțuri. Aroma concentrată de zmeură și mure cu tutun și condimente dă un nas cald îndrăzneț acestui amestec. Zmeura și espresso pe gust sunt echilibrate de tanini plini și rotunjite de indicii de piper și vanilie cu un finisaj dulce de fructe de pădure.