Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc italiană. O porție conține 273 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, vin, mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Flanc Italiană, Friptura De Flanc A Partidului Italian, și Friptură de flanc italiană cu roșii prăjite balsamice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică, adăugați 1 lingură de ulei de măsline, ceapă și usturoi și gătiți până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți și lăsați să se răcească.
3
Tenderize friptură flanc cu un ciocan de carne și se taie în bucăți de 1/4-inch, aproximativ 5 de 8 cm lungime. Se condimentează ușor cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Friptură De Flanc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
4
Așezați morcovii, ardeii grași roșii, roșiile uscate la soare și ceapa verde în straturi separate pe primii 5 centimetri de friptură pe lungime. Se acoperă cu amestec de usturoi și ceapă, apoi se acoperă uniform cu brânză mozzarella mărunțită și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella Mărunțită
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
5
Rotiți friptura de flanc, începând cu capătul care are legume, ferm fără a împinge legumele. Asigurați friptura rulată cu frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
La o placă cu ramă se amestecă făina și condimente italiene împreună și dragare friptura flanc laminate, acoperire uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Friptură De Flanc
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
7
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Într-o tigaie medie se încălzește 2 linguri de ulei de măsline și când este fierbinte se adaugă friptura de flanc rulată, mistuitoare pe toate părțile timp de aproximativ 4 până la 5 minute până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți friptura de flanc din tigaie și așezați-o pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
10
Se introduce în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute sau până când temperatura internă atinge 135 grade F. Pe un termometru citit instantaneu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Așezați tigaia din nou pe arzător și degelați cu vinul alb. Se amestecă și se reduce timp de 2 minute, apoi se adaugă sosul de roșii și bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Lăsați amestecul să continue să se reducă timp de încă 2 minute.
13
Scoateți friptura din cuptor și lăsați să se odihnească. Felie pe prejudecată 1/2-inch, șindrilă afară, și partea de sus cu sos.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.