Friptură de flanc fript cu gust de roșii-Scallion

Friptura de flanc fript cu gust de roșii-Scallion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 383 calorii, 25g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, pâine crustă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Friptură de flanc fript cu Topping cald de roșii, Friptură de flanc cu gust de porumb-roșii și pâine cu usturoi la grătar, și Flanc Fript-Sandwich-Uri Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați o tigaie pentru broiler pe raftul cel mai apropiat de broiler și preîncălziți la înălțime. Frecați ușor friptura cu puțin ulei de măsline și presărați cu herbes de Provence și sare și piper, după gust.
Puneți roșiile întregi, căpșunile și căței de usturoi într-un castron mare, stropiți cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline și presărați sare și piper după gust. Întoarceți legumele până când sunt ușor acoperite.
Așezați cu grijă friptura în centrul tigaiei fierbinți, aranjați legumele în jurul acesteia și fierbeți până când friptura este maro, dar încă fragedă la atingere și legumele sunt carbonizate, 5 până la 6 minute. Întoarceți friptura și legumele și fierbeți încă 5 până la 6 minute, până când friptura este medie rară (un termometru citit instantaneu introdus transversal în partea laterală a fripturii înregistrează 130 de grade F) și legumele sunt carbonizate.
Transferați friptura și legumele pe o tăietură.
Pentru gust: se toacă roșiile, se strecoară căței de usturoi din piele și se toacă amândoi cu scallions pentru a face o poftă groasă.
Transferați legumele și toate sucurile lor într-un castron și amestecați restul de 1/4 cană din uleiul de măsline, oțetul și sosul Worcestershire. Condimentează cu sare și piper, după gust. Feliați carnea împotriva bobului și pe un unghi, transferați-o pe o farfurie sau platou și serviți cu gust și pâine prăjită.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă în textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atât timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu doar echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un companion excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.