Friptură De Flanc Frecată Cu Condimente La Grătar
Friptura de flanc frecat cu condimente la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 186 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, căței de usturoi, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Flanc Frecată Cu Condimente La Grătar, Friptură de flanc frecată cu condimente, și Spice Frecat Friptură Flanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți usturoiul și ghimbirul într-o pastă cu sare și condimente folosind un mortar și pistil (sau tocați și amestecați cu un cuțit mare). Se usuca friptura, apoi se freaca pasta peste tot si se marineaza friptura, acoperita si racita, cel putin 8 ore.
Pregătiți grătarul pentru gătit.
Aduceți friptura la temperatura camerei (nu lăsați mai mult de 1 oră). Când focul este fierbinte (vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului 1 până la 2 secunde), grătar friptură pe grătar ușor uleiat 5 până la 8 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute.
Ținând cuțitul la un unghi de 45 de grade, tăiați friptura peste cereale în felii subțiri.
* Friptura poate fi marinată până la 2 zile.* Friptura poate fi la grătar într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, peste moderat.
Fiecare porție conține 184 de calorii și 9 grame de grăsime, fără a include salata de roșii.
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.