Friptură De Flanc Frecată Cu Condimente La Grătar

Friptură De Flanc Frecată Cu Condimente La Grătar
Friptura de flanc frecat cu condimente la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 186 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, căței de usturoi, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Flanc Frecată Cu Condimente La Grătar, Friptură de flanc frecată cu condimente, și Spice Frecat Friptură Flanc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți usturoiul și ghimbirul într-o pastă cu sare și condimente folosind un mortar și pistil (sau tocați și amestecați cu un cuțit mare). Se usuca friptura, apoi se freaca pasta peste tot si se marineaza friptura, acoperita si racita, cel putin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CondimenteCondimente
Carne MăcinatăCarne Măcinată
FripturăFriptură
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
CuțitCuțit
2
Pregătiți grătarul pentru gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Aduceți friptura la temperatura camerei (nu lăsați mai mult de 1 oră). Când focul este fierbinte (vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului 1 până la 2 secunde), grătar friptură pe grătar ușor uleiat 5 până la 8 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Ținând cuțitul la un unghi de 45 de grade, tăiați friptura peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
1
* Friptura poate fi marinată până la 2 zile.* Friptura poate fi la grătar într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, peste moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
2
Fiecare porție conține 184 de calorii și 9 grame de grăsime, fără a include salata de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
3
Bon App Ampercoltit
4
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate40
Revista