Friptură De Flanc Frecată Cu Ancho

Ancho-frecat friptură flanc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 176 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, zahăr brun, friptură de flanc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Friptură De Flanc Frecată Cu Chili Ancho, Dulce Ancho-Frecat Fusta Friptură, și Friptură De Flanc Frecat Uscat.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; frecați uniform pe ambele părți ale fripturii.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați friptură; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 5 minute; tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Combinați 1 lingură de oțet de cidru, 1 linguriță de muștar Dijon, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel. Adăugați treptat 2 linguri de ulei de măsline în amestecul de oțet, amestecând constant cu un bici.
Adăugați 6 căni de rucola și 1 cană de roșii cherry înjumătățite pentru a se îmbrăca în castron; aruncați bine pentru a acoperi.
Presărați 2 felii de slănină fierte și sfărâmate uniform peste salată.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.