Friptură De Flanc Din Caraibe Cu Orez De Cocos

Friptură De Flanc Din Caraibe Cu Orez De Cocos
Rețeta friptură de flanc din Caraibe cu orez de nucă de cocos ar putea satisface pofta ta din America Centrală în jur 7 ore și 32 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 329 calorii. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, friptură de flanc de vită, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Orez Cu Nucă De Cocos Din Caraibe, Friptură De Flanc Umplută Cu Orez, și Boluri de pui din Caraibe cu orez de cocos pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Darioush Signature Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 32 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista