Friptură de flanc de gin și condimente

Gin și Spice Flank Steak ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 312 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ienibahar, bulion de pui, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma fructele de ienupăr, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu Gin Tonic ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de flanc frecată cu condimente, Spice Frecat Friptură Flanc, și Friptură De Flanc Frecată Cu Condimente La Grătar.
Instrucțiuni
Într-o râșniță de condimente, măcinați 2 lingurițe. boabe de ienupăr, ienibahar și boabe de piper până la măcinat grosier.
Adăugați sare și vârtej pentru a amesteca.
Tăiați grăsimea din friptură. Clătiți carnea, uscați-o și frecați-o peste tot cu ulei. Bateți și frecați amestecul de condimente pe ambele părți.
Într-un 2-qt. oală, aduceți bulion și restul de 2 lingurițe. boabe de ienupăr la fierbere la foc mare și se fierbe până se reduce cu 3/
Adăugați smântână și 2 lingurițe. gin și se fierbe la foc mediu-mare până se reduce la jumătate.
Așezați friptura pe un grătar de gătit cu ulei peste un pat solid de cărbuni foarte fierbinți sau cea mai mare căldură cu gaz (puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra grătarului doar 1 până la 2 secunde); acoperiți grătarul cu gaz. Gatiti pana cand este ferm cand este apasat pe capatul subtire, dar inca destul de roz in interior (taiat pentru a verifica), 8 pana la 10 minute; întoarceți-vă la jumătatea drumului. Între timp, reîncălziți sosul de gin la foc mediu-mic și, dacă se dorește mai mult fermoar, adăugați 1 lingură. gin.
Transferați friptura pe o placă de sculptură cu o fântână (pentru a prinde sucuri). Cu un cuțit ascuțit, sculptați friptura în felii subțiri și largi peste Bob, ținând cuțitul într-un unghi mic față de carne.
Transferați friptura într-un platou cald; răzuiți picăturile și sucul de la bord în sos de gin.
Serviți felii de carne cu sos.