Friptură de flanc de gin și condimente

Friptură de flanc de gin și condimente
Gin și Spice Flank Steak ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 312 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ienibahar, bulion de pui, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma fructele de ienupăr, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu Gin Tonic ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de flanc frecată cu condimente, Spice Frecat Friptură Flanc, și Friptură De Flanc Frecată Cu Condimente La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-o râșniță de condimente, măcinați 2 lingurițe. boabe de ienupăr, ienibahar și boabe de piper până la măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Boabe De PiperBoabe De Piper
IenibaharIenibahar
2
Adăugați sare și vârtej pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Tăiați grăsimea din friptură. Clătiți carnea, uscați-o și frecați-o peste tot cu ulei. Bateți și frecați amestecul de condimente pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Într-un 2-qt. oală, aduceți bulion și restul de 2 lingurițe. boabe de ienupăr la fierbere la foc mare și se fierbe până se reduce cu 3/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați smântână și 2 lingurițe. gin și se fierbe la foc mediu-mare până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
GinGin
6
Așezați friptura pe un grătar de gătit cu ulei peste un pat solid de cărbuni foarte fierbinți sau cea mai mare căldură cu gaz (puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra grătarului doar 1 până la 2 secunde); acoperiți grătarul cu gaz. Gatiti pana cand este ferm cand este apasat pe capatul subtire, dar inca destul de roz in interior (taiat pentru a verifica), 8 pana la 10 minute; întoarceți-vă la jumătatea drumului. Între timp, reîncălziți sosul de gin la foc mediu-mic și, dacă se dorește mai mult fermoar, adăugați 1 lingură. gin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
FripturăFriptură
GinGin
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Transferați friptura pe o placă de sculptură cu o fântână (pentru a prinde sucuri). Cu un cuțit ascuțit, sculptați friptura în felii subțiri și largi peste Bob, ținând cuțitul într-un unghi mic față de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Transferați friptura într-un platou cald; răzuiți picăturile și sucul de la bord în sos de gin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
SosSos
FripturăFriptură
GinGin
9
Serviți felii de carne cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista