Friptură De Flanc De Ghimbir-Soia

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de flanc de ghimbir-soia ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 191 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de sos de soia cu conținut scăzut de sodiu, friptură de flanc, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Flanc De Ghimbir, Friptură De Flanc De Ghimbir Portocaliu, și Friptură de flanc cu usturoi și ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați friptură. Sigilați punga și întoarceți-vă la friptura de acoperire. Marinați la frigider peste noapte, întorcându-vă ocazional.
Scoateți punga din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Scoateți friptura din pungă; aruncați marinada.
Așezați friptura pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătar 6 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.