Friptură de flanc de chimen-piper cu sos de ierburi de hrean

Friptură de flanc de chimen-piper cu sos de ierburi de hrean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc de chimen-piper cu sos de ierburi de hrean. O porție conține 183 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,56 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de hrean, friptură de flanc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Flanc De Chimen-Piper Cu Chimichurri De Hrean, Friptură de flanc de chimen-piper cu Chimichurri de hrean, și Friptură de flanc cu sos de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti chimichurri, combinați primele 8 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Pentru a pregăti friptura, frecați friptura cu chimen, 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
ChimenChimen
FripturăFriptură
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați friptura în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți din tigaie; lasa sa stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
7
Se servește cu chimichurri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista