Friptură De Flanc De Ceapă De Ciuperci

Friptură De Flanc De Ceapă De Ciuperci
Ciuperci ceapa flanc friptură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 495 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $5.7 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, friptură de flanc, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură De Flanc Frecată Cu Ceapă, Friptură de flanc cu sos de ciuperci, și Friptură de flanc în sos de vin de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor cu microunde lămâie și lime într-un castron mic pentru a elibera uleiuri esențiale și lăsați deoparte până când sunt suficient de reci pentru a fi manipulate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați sos de soia și oțet la blender, înlocuiți capacul și porniți blenderul. Prin deschiderea furajului adăugați, câte 1, usturoiul, cuișoarele măcinate, rozmarinul, cimbru și piperul negru. Înjumătățiți lămâia și varul și lăsând blenderul să funcționeze, stoarceți sucul din fiecare prin deschiderea de alimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Așezați friptura de flanc într-un recipient nereactiv, adăugați marinada și friptura de acoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
4
Se toarnă sosul de grătar și se întinde pe strat. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Încălziți grătarul și căutați fiecare parte a fripturii. Gătiți la nivelul dorit de coacere și transferați-l pe o tăietură pentru a lăsa să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Încălziți uleiul de semințe de struguri într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se adaugă ceapa și se sotează până devine translucidă, apoi se adaugă ciupercile și se sotează până încep să renunțe la sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați vin roșu și lăsați cea mai mare parte să se evapore. Într-un castron mic, amestecați împreună apa și baza de vită și adăugați în tigaie. Se lasă să se reducă la jumătate. Se condimentează cu sare și piper după gust, se ia de pe foc și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De VităCarne De Vită
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Feliați friptura pe părtinire în benzi groase de 1/4 inch și aranjați pe farfurie. Lingură sos de ceapă de ciuperci peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 75 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Pământesc într - un mod plăcut-caracterul fructifer este mai aproape de prune decât cireșele. Gura este dulce și delicioasă, cu indicii de cola și pâine de copt.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista