Friptură de flanc cu sos Romesco

Friptură de flanc cu sos Romesco
Rețeta de friptură flanc cu sos Romesco ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 258 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $2.67 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână migdale, usturoi, friptură de flanc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc fript cu sos Romesco de casă, Friptură simplă de fustă cu sos Romesco, și Friptură de fustă cu sos Romesco – 5 puncte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Aranjați migdalele și pâinea într-un singur strat pe o foaie de copt. Se fierbe 1 minut sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Adăugați migdale și pâine într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Încălziți uleiul de măsline, usturoiul și boiaua într-o tigaie mică la foc mediu; gatiti 1 minut sau pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați amestecul de usturoi, oțetul de sherry, ardeii grași și 1/8 linguriță de sare în amestecul de pâine; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Ardei GrasArdei Gras
UsturoiUsturoi
PâinePâine
SareSare
6
Presărați friptura uniform cu restul de 3/8 linguriță de sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
7
Așezați pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; fierbeți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
8
Lăsați să stea 5 minute.
9
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
10
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlotul regizorului. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista