Friptură de flanc cu sos Romesco
Rețeta de friptură flanc cu sos Romesco ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 258 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $2.67 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână migdale, usturoi, friptură de flanc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc fript cu sos Romesco de casă, Friptură simplă de fustă cu sos Romesco, și Friptură de fustă cu sos Romesco – 5 puncte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați migdalele și pâinea într-un singur strat pe o foaie de copt. Se fierbe 1 minut sau până se rumenesc ușor.
Adăugați migdale și pâine într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat grosier.
Încălziți uleiul de măsline, usturoiul și boiaua într-o tigaie mică la foc mediu; gatiti 1 minut sau pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca.
Adăugați amestecul de usturoi, oțetul de sherry, ardeii grași și 1/8 linguriță de sare în amestecul de pâine; procesați până se omogenizează.
Presărați friptura uniform cu restul de 3/8 linguriță de sare și piper negru.
Așezați pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; fierbeți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlotul regizorului. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.