Friptură de flanc cu sos de vin cu usturoi

Friptură de flanc cu sos de vin cu usturoi
Friptura de flanc cu sos de vin de usturoi necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 4.15 pe portie. O porție conține 398 calorii, 37g de proteine, și 20g de grăsime. Un amestec de ceapă verde, friptură de flanc, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de flanc cu sos de vin cu usturoi, Friptură de flanc cu sos de vin, și Friptură de flanc în sos de vin de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Tăiați capul de usturoi în jumătate, așezați pe un pătrat de folie și stropiți cu ulei de măsline. Wrap.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 45 de minute. Strângeți căței de usturoi prăjiți din piei și amestecați într-un piure. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Presărați friptura cu sare și o cantitate generoasă de piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
FripturăFriptură
SareSare
4
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mediu, dar nu adăugați grăsime. Când este fierbinte, gătiți friptura condimentată până când este arsă și bine rumenită pe ambele părți, aproximativ un minut pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu și adăugați 2 linguri de unt. Continuați să gătiți timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți carnea și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
6
Se toarnă grăsimea din tigaie și se adaugă scallions și vin roșu. Aduceți la fierbere și amestecați piureul de usturoi. Se fierbe până când vinul se reduce la jumătate și este gros și siropos. Pe măsură ce fierbe, răzuiește bucățile rumenite cu o lingură de lemn. Se amestecă sucurile de carne care s-au acumulat sub friptură. Se fierbe încă o secundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
Ceapa VerdeCeapa Verde
VinVin
FripturăFriptură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
BatetiBateti
7
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 2 linguri de unt până se încorporează în sosul de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
VinVin
8
Tăiați rapid carnea împotriva bobului, în fâșii subțiri. Aranjați pe un platou fierbinte și turnați sosul în centrul feliilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
9
Serviți imediat.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Miranda Lambert County Road Merlot vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista