Friptură de flanc cu sos de vin cu usturoi
Friptura de flanc cu sos de vin de usturoi necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 4.15 pe portie. O porție conține 398 calorii, 37g de proteine, și 20g de grăsime. Un amestec de ceapă verde, friptură de flanc, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de flanc cu sos de vin cu usturoi, Friptură de flanc cu sos de vin, și Friptură de flanc în sos de vin de ciuperci.
Instrucțiuni
Tăiați capul de usturoi în jumătate, așezați pe un pătrat de folie și stropiți cu ulei de măsline. Wrap.
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 45 de minute. Strângeți căței de usturoi prăjiți din piei și amestecați într-un piure. Pune deoparte.
Presărați friptura cu sare și o cantitate generoasă de piper proaspăt măcinat.
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mediu, dar nu adăugați grăsime. Când este fierbinte, gătiți friptura condimentată până când este arsă și bine rumenită pe ambele părți, aproximativ un minut pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu și adăugați 2 linguri de unt. Continuați să gătiți timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți carnea și păstrați-o caldă.
Se toarnă grăsimea din tigaie și se adaugă scallions și vin roșu. Aduceți la fierbere și amestecați piureul de usturoi. Se fierbe până când vinul se reduce la jumătate și este gros și siropos. Pe măsură ce fierbe, răzuiește bucățile rumenite cu o lingură de lemn. Se amestecă sucurile de carne care s-au acumulat sub friptură. Se fierbe încă o secundă.
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 2 linguri de unt până se încorporează în sosul de vin.
Tăiați rapid carnea împotriva bobului, în fâșii subțiri. Aranjați pe un platou fierbinte și turnați sosul în centrul feliilor.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Miranda Lambert County Road Merlot vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.