Friptură de flanc cu sos de ciuperci Shiitake

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc cu sos de ciuperci Shiitake. Pentru $7.26 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 231 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sare, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de flanc cu ciuperci Shiitake și sos de semințe de dovleac, Friptură de flanc cu sos de ciuperci, și Friptură de flanc în sos de vin de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti friptura, presărați sare și piper uniform pe ambele părți ale fripturii.
Așezați friptura pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; se fierbe 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți friptura din cuptor; acoperiți ușor cu folie.
Pentru a pregăti sosul, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați 1/2 cană de ceapă și usturoi; saut 2 minute.
Adăugați ciuperci; saut timp de 4 minute.
Adăugați bulion, vin și oțet. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu și gătiți până se reduce la 1 1/4 căni (aproximativ 6 minute).
Adăugați ceapa verde și gătiți timp de 1 minut.
Feliați friptura în diagonală peste Bob în felii de 1/4 inch.
Serviți friptura cu sos de ciuperci.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.