Friptură flanc cu sos de gratar Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.51 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 941 calorii. Dacă aveți pudră ancho chile, baghetă, brânză Monterey jack și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandwich-uri cu friptură de flanc cu sos de grătar de mere, Friptură de flanc la grătar cu sos de grătar Bourbon, și Friptură de flanc cu sos Balsamic de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți sosul: aduceți oțetul balsamic la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu și gătiți până se reduce cu aproximativ jumătate, 15 până la 20 de minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Încălziți 1 lingură de ulei de canola la foc mediu-mare într-o cratiță medie cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Adăugați ceapa și gătiți până la moale, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
5
Adăugați ketchup-ul și 3 linguri de apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Adăugați oțetul balsamic redus, pudra de chile, boia de ardei, muștar, oțet de vin roșu, sos Worcestershire, chipotle chile, zahăr brun, miere și melasă. Se fierbe până se îngroașă, amestecând ocazional, 10 minute. Puree cu un blender de imersie sau transferați într-un blender și piure până la neted. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
4 Căni De Făină De Grâu
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă sosul într-un bol și se lasă să se răcească la temperatura camerei. (Sosul se va păstra timp de 1 săptămână la frigider într-un recipient sigilat. Dacă devine prea gros, amestecați 1 până la 2 linguri de apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Lăsați friptura să stea 30 de minute la temperatura camerei înainte de grătar. Între timp, preîncălziți un grătar la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Ungeți friptura cu restul de 1 lingură de ulei de canola și condimentați liberal cu sare și piper. Grătați la foc direct până se rumenesc pe o parte, aproximativ 3 minute, apoi întoarceți și grătați până când cealaltă parte este rumenită, încă aproximativ 3 minute. Deplasați-vă într-o parte mai rece a grătarului, departe de căldura directă. Ungeti cu sos și să continue grill-ul, de cotitură de mai multe ori, până la mediu rare, aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Transferați pe o placă de tăiere și un cort slab cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Lăsați să se odihnească 10 minute.
1
Ungeți partea tăiată a fiecărei bucăți de pâine cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătar pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Scoateți de pe grătar și acoperiți fiecare bucată cu o movilă de brânză Monterey Jack rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Puneți pâinea pe o bucată de folie de aluminiu și reveniți la grătar pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Transferați pe un platou de servire.
5
Tăiați subțire friptura împotriva bobului. Aranjați feliile de friptură pe pâine și garnisiți cu scallions feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca două viță de vie Columbia Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 7 dolari pe sticlă.