Friptură de flanc cu salsa verde de coriandru

Friptură de flanc cu salsa verde de coriandru
Friptura de flanc cu Cilantro Salsa Verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 257 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați avocado, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc cu Salsa Verde, Friptură de flanc cu Salsa Verde, și Friptură De Flanc La Grătar Cu Salsa Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați friptura cu sare și piper. Friptura la grătar, acoperită, la foc mediu sau se fierbe 4 in. de la căldură 6-9 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Lăsați să stea 5 minute.
3
Între timp, puneți salsa și coriandru într-un robot de bucătărie; procesați până se amestecă. Feliați friptura subțire peste cereale; serviți cu amestec de salsa, avocado și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Dientes De AjoDientes De Ajo
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. SeaGlass ros nr de Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Seaglass Rose de Pinot Noir
Seaglass Rose de Pinot Noir
O frumoasă reflectare a terroirului de coastă curat al Județului Monterey, Rosul se deschide cu căpșuni sălbatice parfumate și petale de trandafir uscate pe nas. Arome de cireșe Suculente șizmeura coaptă este echilibrată de aciditatea răcoritoare și de un finisaj clar și curat. Acest vin vibrant este un partener de meniu divers, împerechindu-se excepțional de bine cu prosciutto și prăjituri de pepene galben sau crab cu aioli picante.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista