Friptură de flanc cu Salsa de legume proaspete

Friptură de flanc cu Salsa de legume proaspete
Friptura de flanc cu Salsan de legume proaspete este un fel principal care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 215 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 2,5 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită oțet de vin alb, legume sezoniere, suc de var și frunze de cilantru. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Friptură de flanc cu Salsa cu ierburi, Friptură de flanc cu Salsa Verde, și Friptură De Flanc Cu Salsa De Ridiche sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o tigaie mare antiaderentă sau preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar. Căutați friptura de flanc pe ambele părți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când este mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți friptura de pe foc și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
3
Între timp, combinați legumele, oțetul, uleiul de măsline, sucul de lămâie, coriandrul, pudra de chili, sarea și piperul într-un castron mare și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Tăiați friptura împotriva bobului în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
5
Serviți friptura și salsa de legume cu tortilla, chipsuri și avocado, smântână și Cheddar ras, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Dientes De AjoDientes De Ajo
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura de flanc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa bogată profundă și aroma florală pentru un Pinot Noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin să primească ani de îmbătrânire sau să fie băut pe loc.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Revista