Friptură de flanc cu salată de pepene verde

Ai nevoie de un fel principal fără lactate ? Friptură de flanc cu salată de pepene verde ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine , 22 g de grăsimi și un total de 404 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 3,36 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare și piper, făină, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore . Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 82% , ceea ce este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de flanc cubanez cu salată de avocado și roșii , Friptură de flanc cu salată mediteraneană cu usturoi și Friptură de flanc cu sos de ciuperci .
Instrucțiuni
Se amestecă uleiul de sâmburi de struguri, oțetul alb, coriandru, usturoiul, sare, piper, sucul de lămâie și jalapenos într-un castron mediu.
Puneți friptura de flanc într-o cratiță mare, turnați peste marinată și marinați, la frigider, peste noapte.
Se amestecă într-un castron oțetul, mierea și zahărul și se amestecă până când zahărul se dizolvă.
Se amestecă uleiul și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați roșiile, pepenele verde și menta și amestecați cu vinegreta.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea până când un termometru pentru prăjire introdus în ulei înregistrează 375 de grade F.
Pune faina intr-un castron mediu.
Scurgeți complet rondelele de ceapă, apoi adăugați făina pentru a le acoperi. Îndepărtați excesul de făină și apoi prăjiți ceapa până se rumenește, 2 până la 3 minute.
Se scurge pe un prosop de hârtie, apoi se condimentează ușor cu sare și piper.
Pentru a găti friptura de flanc, preîncălziți un grătar la foc mediu-mare.
Scoateți friptura din marinadă, scurgând orice exces. (Înlăturarea excesului de marinadă va preveni arderea sau carbonizarea fripturii în timpul gătitului.) Se grăbește la foc mare până la rar, 8 până la 9 minute pe parte. Lăsați friptura să se odihnească înainte de a o tăia în felii subțiri.
Puneți niște friptură feliată pe fiecare farfurie. Se pune salata de pepene verde deasupra.
Se ornează cu rondele de ceapă și crenguțe de coriandru.