Friptură de flanc cu marinată de vin de Port

Friptura de flanc cu o marinadă de vin de Port este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 471 calorii. Pentru $ 3.67 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Flanc Friptură Marinata, Flanc Friptură Marinata, și Friptură de flanc cu marinată Teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună sucul de lămâie, sucul de portocale, mierea, uleiul de măsline, portul, ghimbirul și usturoiul într-un vas mare de sticlă sau ceramică.
Adăugați friptura de flanc și aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider 1 oră până peste noapte.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Gatiti fripturile pana cand sunt rumenite la exterior si rosii in centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 125 grade F (52 grade C). Feliați friptura subțire peste cereale înainte de servire.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provenance Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.