Friptură de flanc cu Edamame sotat și pansament Wasabi-muștar
Friptura de flanc cu Edamame Sotate și pansament Wasabi-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 1037 calorii. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de orez arborio, ulei de canolan, edamame și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Friptură de flanc cu Edamame sotat și pansament Wasabi-muștar, Friptură de flanc și Edamame cu pansament Wasabi, și Salată Edamame cu pansament Wasabi.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul de pui la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
2
Adăugați 3 căni de orez Arborio. Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute. Lăsați orezul să se răcească și rezervați-l pentru mese mai târziu în săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio Rice
Orez
3
În timp ce orezul se gătește, acoperiți o tigaie mare pentru grătar sau o grătar cu spray de gătit și puneți la foc mediu-mare pentru a preîncălzi. Condimentați ambele părți ale fripturii de flanc cu sare, piper negru și condimente mesquite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Piper Negru
Friptură De Flanc
Condimente
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Soba
Tigaie
4
Așezați friptura de flanc pe grătarul fierbinte împreună cu rondele de ardei roșu. Gatiti friptura 3-5 minute pe fiecare parte, pana aproape fiarta, dar inca usor roz. Gatiti ardeii rosii pana se carbonizeaza usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
Ardei Roșu
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți și puneți deoparte.
6
Scoateți friptura din tigaia pentru grătar și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia transversal pe o diagonală în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
7
Între timp, încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
9
Adăugați edamame și sos de soia și gătiți 2 până la 3 minute, până se rumenesc, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Edamame Congelat (din Păstăi)
10
Se ia de pe foc.
11
Într-un castron mic, amestecați oțetul de orez, uleiul, muștarul și pasta de wasabi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Pastă De Wasabi
Muștar
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
12
Aranjați feliile de friptură de flanc și rondele de ardei roșu pe un platou de servire. Se acoperă cu jumătate din edamame sotat (rezervă edamame rămas pentru Edamame-salată de orez cu ton Teriyaki). Spoon wasabi dressing peste edamame și friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
Ardei Roșu
Edamame Congelat (din Păstăi)
Wasabi
Friptură
Orez
Ton
13
Se servește cu 2 căni de orez. Rezervați orezul rămas pentru sparanghel-Risotto de ciuperci sălbatice cu parmezan și Edamame-salată de orez cu ton Teriyaki.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.