Friptură de flanc cu crustă de ierburi cu roșii Cherry și măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc cu crustă de plante cu roșii Cherry și măsline. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,59 USD pe porție. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți cimbru, fripturi de flanc, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Friptură de flanc cu crustă de ierburi cu roșii Cherry și măsline, Friptură de flanc cu roșii la grătar și gust de ierburi de castraveți, și Friptură De Flanc Chipotle-Herb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 6 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați fripturile într-un vas mare de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
3
Ungeți fripturile cu ulei de măsline. Frecați cu amestec de plante. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Friptură
Folie
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mare. Condimentează roșiile după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
3
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Grătați fripturile până când sunt fierte până la coacerea dorită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Transferați fripturile pe placa de tăiat. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Aluminiu
5
Lăsați să stea 5 minute.
6
Tăiați fripturile peste cereale în felii groase de 1/2 inch. Aranjați feliile de friptură pe un platou mare. Puneți roșiile cu sucuri peste fripturi și serviți.
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.