Friptură de flanc cu ciuperci Shiitake și sos de semințe de dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc cu ciuperci Shiitake și sos de semințe de dovleac. Această rețetă servește 4. O porție conține 523 calorii, 28G de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $ 4.94 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați semințe de dovleac, ciuperci shiitake, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cina în seara asta: friptură prăjită, șalotă Sotată și ciuperci Shiitake, Friptură de flanc cu sos de ciuperci Shiitake, și Friptură de flanc prăjită cu sos de ciuperci de vin roșu.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare din fontă de 12 inci la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați semințe de dovleac și pâine prăjită, amestecând des cu o lingură de lemn, până se rumenesc ușor, dar nu se ard.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Transferați semințele de dovleac într-un blender, opriți focul și ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați coriandru, usturoi și ulei de măsline în blender și procesați până când semințele de dovleac sunt bine tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se transferă într-un castron mediu și se adaugă 3 linguri de suc de lămâie și se condimentează după gust cu sare și piper. Gustați și adăugați încă o lingură de suc de lămâie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Condimentați friptura de flanc cu un vârf generos de sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Friptură De Flanc
7
Încălziți uleiul de canola în tigaia din fontă la foc mediu-mare până la sclipire. Puneți cu grijă friptura în tigaie și gătiți, răsturnând la fiecare 2 minute, până când se rumenesc la exterior și Centrul înregistrează 130 F pe un termometru cu citire instantanee pentru mediu-rar, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați friptura pe o farfurie mare și lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
9
Odată ce tigaia s-a răcit ușor, îndepărtați toată grăsimea din tigaie, cu excepția a 1 lingură și transformați focul în mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați ciupercile și amestecați bine. Gatiti, amestecand des si razuind orice bucati rumenite, pana cand ciupercile si-au eliberat apa si sunt fragede, aproximativ 8 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
11
Feliați friptura de flanc subțire împotriva bobului. Puneți o parte din pesto pe o farfurie și acoperiți cu feliile de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca două viță de vie Columbia Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 7 dolari pe sticlă.