Friptură de flanc cu cartofi de două ori copți

Friptură flanc cu cartofi Fingerling de două ori la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 3.8 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 456 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru valentin zi. Un amestec de usturoi, suc de lămâie, ulei de trufe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de fier plat la grătar cu Chimichurri și cartofi Fingerling, Home Made uscate de vârstă muschi de vita friptură cu cartofi fripți fripte Cheesy, și Cartofi prăjiți la cuptor cu unt de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați oțetul, uleiul, rozmarinul, usturoiul, sucul de lămâie și amestecul de sare și piper.
Puneți friptura într-o farfurie de caserolă de 8 x 12 inci și acoperiți generos cu amestecul de oțet. Se lasă la marinat timp de 30 de minute până la 1 oră la frigider.
Preîncălziți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar interior.
Scoateți friptura din marinată, strecurând excesul de marinată din friptură. Îndepărtarea excesului de marinadă va împiedica arderea sau arderea fripturii în timpul gătitului.
Puneți friptura pe grătar și gătiți la foc mare, aproximativ 8 până la 9 minute pe fiecare parte.
Scoateți friptura de pe grătar pe o tăietură și lăsați să se odihnească, aproximativ 5 minute, înainte de tăiere. Feliați friptura pe părtinire, de sus în jos, împotriva bobului, grosime de 1/4 inci. Aranjați friptura peste cartofi pe un platou de servire și serviți.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mare, amestecați împreună uleiul, 1 linguriță de pătrunjel, usturoiul, ceapa și amestecul de sare și piper.
Adăugați cartofii și aruncați pentru a acoperi.
Transferați cartofii condimentați pe o foaie de copt și prăjiți până când ceapa este moale la atingere, aproximativ 20 de minute.
Scoateți cartofii din cuptor și dați deoparte. Într-un castron mare combinați uleiul de trufe, brânza, pătrunjelul rămas și cimbru.
Adăugați cartofii și aruncați pentru a acoperi uniform. Întoarceți cartofii pe foaia de copt și prăjiți încă 20 de minute.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlot-ul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.