Friptură de flanc cu anghinare-Hash de cartofi și Aioli de Alep-piper

Friptură de flanc cu anghinare-Hash de cartofi și Aioli de Alep-piper
Friptură flanc cu anghinare-cartofi Hash și Alep-piper Aioli este un fără gluten felul principal. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 496 calorii, 32g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru ziua valentin. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, lămâie, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc cu anghinare-Hash de cartofi și Aioli de Alep-piper, Porumb la grătar cu Alep-piper Aioli, și Friptură prăjită cu Hash de cartofi-anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mash usturoi, piper Alep, și 1/4teaspoon sare grunjoasă pentru a lipi în mortar withpestle sau într-un castron mic cu spatele lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlepPiper Alep
Sare GrosierăSare Grosieră
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți ingredientele rămase. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Se amestecă cimbru,piper Alep, 1 linguriță sare grosieră și 1/4 lingurițăardei negru într-un castron mic. Frecați sezonulamestecați în friptură; pus deoparte. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Acoperi; rece. Aducela temperatura camerei înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlepPiper Alep
Sare GrosierăSare Grosieră
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Strângeți sucul din jumătate de lamaievas mediu de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați 1/2 inch de latopuri de anghinare. Lucrul cu 1 anghinarela un moment dat, rupeți frunzele exterioare întunecatepână când rămân doar frunze galbene PAL.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Cutartichokes longitudinal în jumătate; tăiați fiecare jumătate în pene de 1/2 inch.
5
Se pune în apă cu lămâiepentru a preveni rumenirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Puneți cartofii într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi; stropitcu sare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu-mare și fierbeți până când cartofii sunt doar fragede, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Scurgere.
9
Transferla foaia de copt până se răcește suficient pentru a se descurca.Cartofi înjumătățiți sau sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Scurgeți anghinarea; pat să se usuce bine,apoi se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
11
Căldură 2linguri ulei de măsline în mare skilletover grele mediu-mare de căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
12
Adăugați anghinareși saut până la rumenit, aproximativ 4 minute.
13
Adăugați 1/2 cană de apă, crenguțe de cimbru și usturoi.Acoperiți tigaia și fierbeți la foc mediu până când anghinarea este fragedă, aproximativ 5 minute. Descoperiți și fierbeți până când nu există lichidrămâne, amestecând des, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline șicartofi; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
15
Adăugați smântână șipresărați cu sare și piper. Gatiti pana candcartofii sunt incalziti si rumeniti in pete, amestecand des, aproximativ 6 minute.Condimentează hash după gust cu sare și pepper.DO înainte: se poate face cu 1 oră înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
16
Lăsați la temperatura camerei.
17
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
18
Încălziți uleiul de arahide în tigaie mare, rezistentă la cuptor, la căldură ridicată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
19
Adăugați friptura și gătiți până când fundul estemaro, aproximativ 2 minute. Întoarceți friptura;se transferă la cuptor și se prăjește până se gătește la coacerea dorită, aproximativ 7 minute formedium-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
20
Transferați pe suprafața de lucru; cortcu folie pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
21
Lăsați să se odihnească 10 minute.
22
Între timp, reîncălziți anghinarepotatohash ușor la foc mediu.Se amestecă arpagicul tocat. Felie subțire de fripturăîn cruce. Împărțiți friptura și hash întreplăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
23
Stropiți niște aioli peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
24
Serviți, trecând aioli rămași alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista