Friptură de fier plat la grătar cu brânză albastră-unt de arpagic

Friptura de fier plat la grătar cu brânză albastră-untul de arpagic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 524 calorii, 34G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 103 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, frunze de rozmarin, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Brânză Albastră Friptură De Fier Plat, Friptură de fier plat la grătar cu unt de Pesto de fistic, și Friptură de fier plat cu unt de plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună oțet, usturoi, 1 lingură piper negru, rozmarin, oregano și sare kosher într-un bol împreună cu uleiul de măsline.
Așezați friptura de fier plat într-o pungă de plastic resigilabilă și turnați marinada deasupra. Strângeți excesul de aer din pungă și sigilați. Marinați la frigider 30 de minute.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și grătar ușor de ulei.
Scoateți friptura din marinată, scuturați excesul și aruncați marinada rămasă. Lăsați friptura să stea la temperatura camerei timp de 15 minute pe măsură ce grătarul se încălzește.
Puneți împreună untul, brânza albastră, arpagicul și 1/8 linguriță de piper negru; deoparte. Gatiti friptura pe gratar preîncălzit la gradul dorit de coacere, aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare. Lăsați friptura să se odihnească într-un loc cald timp de 10 minute înainte de a tăia subțire peste cereale.
Se servește cu o bucată de brânză albastră-unt de arpagic.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
![Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 este o culoare bogată de granat și este plină de arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri Beringer din Muntele Howell.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc