Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sunday Pot Roast. Această rețetă face 8 porții cu 1051 calorii, 65g de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.43 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare kosher și piper crăpat, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Friptură De Duminică, și Sunday Rib Roast.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Folosind prosoape de hârtie, bateți friptura uscată pentru a ajuta la obținerea unei cruste grozave pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Presărați friptura generos cu sare și piper. Într-un cuptor olandez mare la foc mediu, adăugați 2 linguri ulei și încălziți până la luciu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Adăugați friptura și maro pe toate părțile.
5
Scoateți și transferați pe o placă de tăiere sau pe o placă mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Adăugați mai mult ulei în oală, dacă este necesar, împreună cu morcovii, țelina și ceapa. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați pachetul de plante proaspete și gătiți până când legumele încep să se rumenească, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8
Adăugați usturoiul și continuați să gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
9
Adăugați 3/4 cană de vin roșu și reduceți la jumătate, răzuind bucățile arse și încorporându-le în suc. Apoi întoarceți friptura în oală și adăugați bulionul de vită. Aduceți lichidul la foc mic înainte de a acoperi cu un capac bine fixat și de a introduce vasul în cuptor. Lăsați friptura să gătească până când furculița este fragedă, 3 1/2 până la 4 ore, întorcându-se o dată la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Semințe De Leuștean Pudră
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scoateți din cuptor și transferați friptura pe o tăietură mare. Cort cu folie în timp ce friptura se odihnește. Așezând cuptorul olandez înapoi pe plită la foc mediu-mare, adăugați restul de 1/4 cană de vin roșu în lichid și reduceți la jumătate la foc mic, aproximativ 10 minute. Se strecoară sosul și se condimentează cu sare și piper. Tăiați friptura în bucăți mari și aruncați cu jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Semințe De Leuștean Pudră
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Pentru salata de plante: aruncați năsturelul și pătrunjelul ales cu sucul de lămâie și uleiul de măsline după gust. Se condimentează cu sare și piper și se acoperă cu migdalele prăjite
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
Nu Dintr-o Grădină Locală
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
12
Se servește deasupra prăjiturilor de Risotto și deasupra cu salata proaspătă de ierburi.
13
Pentru risotto: într-o cratiță medie, încălziți bulionul de pui la foc mic. Într-o cratiță separată, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
14
Adăugați șalotele în unt, gătind până la parfumat și translucid, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
15
Adăugați orezul Arborio și prăjiți ușor, amestecând pentru a acoperi untul și șobolanii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio Rice
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
16
Adăugați vinul alb, continuând să gătiți în timp ce amestecați până când vinul este absorbit. Ar trebui să puteți trece lingura prin risotto și să rămâneți la indentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
17
Folosind o ladă, adăugați suficient bulion cald de pui pentru a acoperi orezul, amestecând constant la foc mediu până când bulionul este complet absorbit. Repetați procesul de încă 3 ori, adăugând bulionul în etape, continuând să amestecați. După ce s-a adăugat tot bulionul de pui și orezul este fraged, adăugați mazărea, sucul de lămâie și coaja de lămâie și amestecați pentru a combina.
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
18
Se ia de pe foc și se amestecă parmezanul, mozzarella și se condimentează cu sare și piper. Răciți risotto-ul întinzându-l uniform pe o tavă de foi. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește la frigider timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
19
Odată ce risotto-ul este răcit, formați amestecul în chiftele de dimensiuni burger, cu grosimea de aproximativ 1 inch. Configurați o stație de dragare cu făina într-un vas, ouăle bătute în altul și pesmetul panko în altul. Înmuiați chiftelele de orez în făină, apoi în ouă și, în cele din urmă, înveliți-le în pesmetul panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Fâșie De Coajă De Lămâie
20
Într-o tigaie mare, încălziți ulei vegetal de 1/2 inci la foc mediu până când un vârf de panko sfârâie când este aruncat în ulei. Lucrând în loturi de 2 până la 3, prăjiți prăjiturile risotto până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe parte (folosiți o spatulă de pește sub tort și partea din spate a unei furculițe deasupra pentru a ajuta la stabilizarea în timp ce răsturnați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
21
Transferați pe un suport de sârmă, ceea ce îi va ajuta să rămână crocanți. Se condimentează cu sare și sunt gata de servit.