Friptură De Duminică

Friptură De Duminică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sunday Pot Roast. Această rețetă face 8 porții cu 1051 calorii, 65g de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.43 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare kosher și piper crăpat, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Friptură De Duminică, și Sunday Rib Roast.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Folosind prosoape de hârtie, bateți friptura uscată pentru a ajuta la obținerea unei cruste grozave pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Presărați friptura generos cu sare și piper. Într-un cuptor olandez mare la foc mediu, adăugați 2 linguri ulei și încălziți până la luciu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați friptura și maro pe toate părțile.
5
Scoateți și transferați pe o placă de tăiere sau pe o placă mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Adăugați mai mult ulei în oală, dacă este necesar, împreună cu morcovii, țelina și ceapa. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați pachetul de plante proaspete și gătiți până când legumele încep să se rumenească, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
8
Adăugați usturoiul și continuați să gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
9
Adăugați 3/4 cană de vin roșu și reduceți la jumătate, răzuind bucățile arse și încorporându-le în suc. Apoi întoarceți friptura în oală și adăugați bulionul de vită. Aduceți lichidul la foc mic înainte de a acoperi cu un capac bine fixat și de a introduce vasul în cuptor. Lăsați friptura să gătească până când furculița este fragedă, 3 1/2 până la 4 ore, întorcându-se o dată la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Scoateți din cuptor și transferați friptura pe o tăietură mare. Cort cu folie în timp ce friptura se odihnește. Așezând cuptorul olandez înapoi pe plită la foc mediu-mare, adăugați restul de 1/4 cană de vin roșu în lichid și reduceți la jumătate la foc mic, aproximativ 10 minute. Se strecoară sosul și se condimentează cu sare și piper. Tăiați friptura în bucăți mari și aruncați cu jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Pentru salata de plante: aruncați năsturelul și pătrunjelul ales cu sucul de lămâie și uleiul de măsline după gust. Se condimentează cu sare și piper și se acoperă cu migdalele prăjite
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
12
Se servește deasupra prăjiturilor de Risotto și deasupra cu salata proaspătă de ierburi.
13
Pentru risotto: într-o cratiță medie, încălziți bulionul de pui la foc mic. Într-o cratiță separată, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
14
Adăugați șalotele în unt, gătind până la parfumat și translucid, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
15
Adăugați orezul Arborio și prăjiți ușor, amestecând pentru a acoperi untul și șobolanii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio RiceArborrio Rice
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
16
Adăugați vinul alb, continuând să gătiți în timp ce amestecați până când vinul este absorbit. Ar trebui să puteți trece lingura prin risotto și să rămâneți la indentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
17
Folosind o ladă, adăugați suficient bulion cald de pui pentru a acoperi orezul, amestecând constant la foc mediu până când bulionul este complet absorbit. Repetați procesul de încă 3 ori, adăugând bulionul în etape, continuând să amestecați. După ce s-a adăugat tot bulionul de pui și orezul este fraged, adăugați mazărea, sucul de lămâie și coaja de lămâie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
18
Se ia de pe foc și se amestecă parmezanul, mozzarella și se condimentează cu sare și piper. Răciți risotto-ul întinzându-l uniform pe o tavă de foi. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește la frigider timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
19
Odată ce risotto-ul este răcit, formați amestecul în chiftele de dimensiuni burger, cu grosimea de aproximativ 1 inch. Configurați o stație de dragare cu făina într-un vas, ouăle bătute în altul și pesmetul panko în altul. Înmuiați chiftelele de orez în făină, apoi în ouă și, în cele din urmă, înveliți-le în pesmetul panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
20
Într-o tigaie mare, încălziți ulei vegetal de 1/2 inci la foc mediu până când un vârf de panko sfârâie când este aruncat în ulei. Lucrând în loturi de 2 până la 3, prăjiți prăjiturile risotto până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe parte (folosiți o spatulă de pește sub tort și partea din spate a unei furculițe deasupra pentru a ajuta la stabilizarea în timp ce răsturnați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
21
Transferați pe un suport de sârmă, ceea ce îi va ajuta să rămână crocanți. Se condimentează cu sare și sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m

Ingrediente

591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmigdale feliate, prăjitemigdale feliate, prăjite2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilOrez ArborioOrez Arborio2morcovi, tocațimorcovi, tocați2(mequite, hickory sau arin)coaste de țelină, tocatecoaste de țelină, tocate2kilogramefriptură de chuck dezosatăfriptură de chuck dezosată2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu uscat, cum ar fi cabernet sauvignonvin roșu uscat, cum ar fi cabernet sauvignon1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec2ouă, bătuteouă, bătute2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universală, pentru dragarefăină universală, pentru dragare4cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1bundle diverse ierburi proaspete, cum ar fi tarhon, rozmarin, patrunjel, legat cu sfoarăbundle diverse ierburi proaspete, cum ar fi tarhon, rozmarin, patrunjel, legat cu sfoară8puțin dovlecel tocatSare Kosher și piper negru crăpatSare Kosher și piper negru crăpat791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene8puțin dovlecel tocatSuc de lămâie, pentru stropireSuc de lămâie, pentru stropire1parmezan rasnonpareils argintiinonpareils argintii113ardei habeneromozzarella mărunțită cu umiditate scăzutămozzarella mărunțită cu umiditate scăzută5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de vită cu conținut scăzut de sodiubulion de vită cu conținut scăzut de sodiu7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui cu conținut scăzut de sodiubulion de pui cu conținut scăzut de sodiu2Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei vegetal sau de măsline, plus mai mult dacă este necesarulei vegetal sau de măsline, plus mai mult dacă este necesar8puțin dovlecel tocatUlei de măsline, pentru stropireUlei de măsline, pentru stropire3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpanko pesmetpanko pesmet2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt rasparmezan proaspăt ras2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de pătrunjel culesefrunze proaspete de pătrunjel culese142ardei habeneromazăre congelată, dezghețatămazăre congelată, dezghețată8puțin dovlecel tocatSare și piper negru proaspăt crăpatSare și piper negru proaspăt crăpat8puțin dovlecel tocatSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilșobolani mari, tocați (aproximativșobolani mari, tocați (aproximativ3Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesăratunt nesărat8puțin dovlecel tocatUlei vegetal, pentru prăjitUlei vegetal, pentru prăjit4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnu dintr-o grădină localănu dintr-o grădină locală1ceapă galbenă, tocatăceapă galbenă, tocată
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista