Friptură de curcan Heritage cu slănină-Ierburi și sos de cidru

Friptură de curcan Heritage cu slănină-Ierburi și sos de cidru
Friptura de curcan Heritage cu șuncă-Ierburi și sos de cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 283g de proteine, 132g de grăsime, și un total de 2451 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 4,42 USD pe porție. 147 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină, țelină, salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, care este minunat. Încercați Friptură de curcan Heritage cu slănină-Ierburi și sos de cidru, Carne de porc prăjită cu ierburi cu sos de mere și cidru, și Curcan prăjit cu ierburi cu sos de cidru de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați toate ingredientele în procesor până labaconul este tocat fin.
2
Transferați pe foaia de folie de plastic. Folosind folie de plastic ca ajutor, amestec rollbutter în jurnal cu diametrul de 2 inci; chilluntil ferm. Faceți înainte: se poate face 3 zileînainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați gâtul de curcan, 1/4 cană de grăsime de curcan și piciorul de curcan într-o oală mare rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
Picior De CurcanPicior De Curcan
3
Se introduce în cuptor; prăjiți descoperit până când piesele de curcan sunt adânci, maro închis, se întorc o dată, aproximativ 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scurgeți, rezervând grăsimedin oală. Rezervați 1/4 cană de grăsime pentru sos; returnați1 lingură de grăsime în oală. Întoarceți părțile de curcanîn oală; se amestecă țelina, ceapa, crenguțele de cimbru și boabele de piper. Întoarceți oala la cuptor; prăjitdescoperit 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Boabe De PiperBoabe De Piper
țelinățelină
CeapăCeapă
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați cidru de mere șioțet; prăjiți 10 minute mai mult. Reducetemperatura cuptorului la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
6
Adăugați 8 căni stocși salvie în oală; gatiti la cuptor descoperit1 1/2 ore. Se strecoară baza de sos prin filtrul fin; aruncați solidele în strecurătoare (va exista aproximativ 5 căni de bază de sos). Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
BazaBaza
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Tăiați untul de slănină în runde groase de 1/4 inch și lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute. Clătiți curcanulîn interior și în exterior; se usucă. Începând de la gât, glisați cu atenție mâna între piele și carnea de sân, apoi glisați mâna între piele și carnea coapsei. Glisați cu grijă felii de unt între piele și picior, coapsă și carne de sân pentru a acoperi (va exista o cantitate generoasă de amestec de unt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CarneCarne
2
Presărați 1 linguriță sare grosieră și 1 linguriță piper peste curcan și 1 linguriță sare grosieră și 1 lingurițăpiper în cavitatea principală a curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
3
Așezați curcanape o foaie de copt cu margini. Acoperiți cu plasticînfășurare sau folie; se răcește cel puțin 1 zi. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Setați rack-ul la poziția cea mai joasă în cuptor;preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se amestecă ceapa, țelina,feniculul, morcovii, merele, uleiul și frunzele de dafin în maretigaie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
MărMăr
țelinățelină
FeniculFenicul
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se presară generos cu sareși piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
7
Așezați curcanul deasupra legumeloramestec. Puneți aripile sub; legați picioarele împreunălab pentru a ține forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Aripi De PuiAripi De Pui
8
Puneți curcanul în cuptor;prăjiți până când termometrul cu citire instantanee este introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 170 km F,ungând cu picături de tigaie la fiecare 30 de minute și tentând ușor cu folie dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 4 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Transferați curcanulîn platou (temperatura internă a curcanului va crește cu 5 până la 10 grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
10
Se toarnă amestecul de legume și pandrippings în filtru mare set peste largebowl; apăsați pe solide pentru a extrage lichid.Aruncați solidele în filtru. Îndepărtați grăsimea din picăturile de tigaie; aruncați (va exista o cantitate mare de grăsime în picăturile de tigaie). Rezervați picături de tigaie crescute pentru sos (aproximativ 1 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
TigaieTigaie
11
Îndepărtați grăsimea de pe suprafața bazei de sos;rezervați 1/4 cană de grăsime. Reîncălziți baza de sos de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
SosSos
12
Topiți 1/4 cană de grăsime rezervată în marecratiță la foc mediu.
13
Se adaugă făină; se amestecă3 minute. Adăugați treptat baza de cidru cald și picăturile de tigaie degresate. Simmeruntil neted, îngroșat și redus la 51/2cups, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute.Condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BazaBaza
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
14
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
1
În 1962, zece prietenicare credeau că vița de vie Europeană ar putea prospera înstatul Washington a fondat asociatul
2
Viticultori. Au început să facă vinuri în garajul unuia dintre membrii lor, care a devenit
3
Primul vinificator al Columbia Winery. Astăzi, Vinăria din zona Seattle produce totulde la Merlot la Gew Arrabrztraminer. Cu theturkey, ne place Columbia 2003 Syrah din
Ingrediente de care veți avea nevoie
GewurztraminerGewurztraminer
ShirazShiraz
4
Red Willow Vineyard (30 USD). Căpșunile și aromele strălucitoare de fructe, plus un finisaj picant de piper alb, înseamnă că acest vin poate sta până la curcan—și toate garniturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
FructeFructe
VinVin

Ingrediente

1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPrune sau alte fructe fiertePrune sau alte fructe fierte1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcidru de merecidru de mere22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyhartie neagra proaspat macinata, dupa gusthartie neagra proaspat macinata, dupa gust4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmere necojite tocate grosiermere necojite tocate grosier227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmăr-felii de slănină afumată, tocate grosiermăr-felii de slănină afumată, tocate grosier3cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)2Bucăți de caramele Heath Barpiper negru proaspăt măcinat, împărțitpiper negru proaspăt măcinat, împărțit0Bucăți de caramele Heath Barboabe de piper negruboabe de piper negru4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcovi decojiți tocați grosiermorcovi decojiți tocați grosier4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocată grosierțelină tocată grosier2Bucăți de caramele Heath Barsare de mare grosieră sau sare kosher grosierăsare de mare grosieră sau sare kosher grosieră11 lingură de oregano uscatsare de mare grosieră sau grosierăsare de mare grosieră sau grosieră791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilMuștar DijonMuștar Dijon4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulbi de fenicul proaspăt tocați grosierbulbi de fenicul proaspăt tocați grosier591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsalvie proaspătă tocatăsalvie proaspătă tocată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat10creveți și cu venecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie11 lingură de oregano uscatcoaja de lămâie rasă fincoaja de lămâie rasă fin2Ceapa galbena medie, tocatasupă de pui sau bulion de pui cu conținut scăzut de saresupă de pui sau bulion de pui cu conținut scăzut de sare1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă tocată grosierceapă tocată grosier4frunze întregi de salviefrunze întregi de salvie6maricrenguțe proaspete de cimbrucrenguțe proaspete de cimbru8kilogrameheritage turkey, gât și 1/4 cană grăsime din cavități rezervate pentru baza de sos de cidruheritage turkey, gât și 1/4 cană grăsime din cavități rezervate pentru baza de sos de cidru591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgrăsime rezervată din cavitățile de curcangrăsime rezervată din cavitățile de curcan1picior întreg de curcan (coapsă și Copan)picior întreg de curcan (coapsă și Copan)8kilogrameGât rezervat din heritage TurciaGât rezervat din heritage Turcia2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(2 bastoane) unt nesărat, temperatura camerei(2 bastoane) unt nesărat, temperatura camerei
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista