Friptură de curcan Heritage cu slănină-Ierburi și sos de cidru
Friptura de curcan Heritage cu șuncă-Ierburi și sos de cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 283g de proteine, 132g de grăsime, și un total de 2451 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 4,42 USD pe porție. 147 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină, țelină, salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, care este minunat. Încercați Friptură de curcan Heritage cu slănină-Ierburi și sos de cidru, Carne de porc prăjită cu ierburi cu sos de mere și cidru, și Curcan prăjit cu ierburi cu sos de cidru de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați toate ingredientele în procesor până labaconul este tocat fin.
2
Transferați pe foaia de folie de plastic. Folosind folie de plastic ca ajutor, amestec rollbutter în jurnal cu diametrul de 2 inci; chilluntil ferm. Faceți înainte: se poate face 3 zileînainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați gâtul de curcan, 1/4 cană de grăsime de curcan și piciorul de curcan într-o oală mare rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De Curcan
Picior De Curcan
3
Se introduce în cuptor; prăjiți descoperit până când piesele de curcan sunt adânci, maro închis, se întorc o dată, aproximativ 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scurgeți, rezervând grăsimedin oală. Rezervați 1/4 cană de grăsime pentru sos; returnați1 lingură de grăsime în oală. Întoarceți părțile de curcanîn oală; se amestecă țelina, ceapa, crenguțele de cimbru și boabele de piper. Întoarceți oala la cuptor; prăjitdescoperit 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Boabe De Piper
țelină
Ceapă
Toată Turcia
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați cidru de mere șioțet; prăjiți 10 minute mai mult. Reducetemperatura cuptorului la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
6
Adăugați 8 căni stocși salvie în oală; gatiti la cuptor descoperit1 1/2 ore. Se strecoară baza de sos prin filtrul fin; aruncați solidele în strecurătoare (va exista aproximativ 5 căni de bază de sos). Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Baza
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Tăiați untul de slănină în runde groase de 1/4 inch și lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute. Clătiți curcanulîn interior și în exterior; se usucă. Începând de la gât, glisați cu atenție mâna între piele și carnea de sân, apoi glisați mâna între piele și carnea coapsei. Glisați cu grijă felii de unt între piele și picior, coapsă și carne de sân pentru a acoperi (va exista o cantitate generoasă de amestec de unt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Carne
2
Presărați 1 linguriță sare grosieră și 1 linguriță piper peste curcan și 1 linguriță sare grosieră și 1 lingurițăpiper în cavitatea principală a curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Piper
Toată Turcia
3
Așezați curcanape o foaie de copt cu margini. Acoperiți cu plasticînfășurare sau folie; se răcește cel puțin 1 zi. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
4
Setați rack-ul la poziția cea mai joasă în cuptor;preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se amestecă ceapa, țelina,feniculul, morcovii, merele, uleiul și frunzele de dafin în maretigaie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Morcov
Măr
țelină
Fenicul
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se presară generos cu sareși piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
7
Așezați curcanul deasupra legumeloramestec. Puneți aripile sub; legați picioarele împreunălab pentru a ține forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Aripi De Pui
8
Puneți curcanul în cuptor;prăjiți până când termometrul cu citire instantanee este introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 170 km F,ungând cu picături de tigaie la fiecare 30 de minute și tentând ușor cu folie dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 4 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
9
Transferați curcanulîn platou (temperatura internă a curcanului va crește cu 5 până la 10 grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
10
Se toarnă amestecul de legume și pandrippings în filtru mare set peste largebowl; apăsați pe solide pentru a extrage lichid.Aruncați solidele în filtru. Îndepărtați grăsimea din picăturile de tigaie; aruncați (va exista o cantitate mare de grăsime în picăturile de tigaie). Rezervați picături de tigaie crescute pentru sos (aproximativ 1 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Tigaie
11
Îndepărtați grăsimea de pe suprafața bazei de sos;rezervați 1/4 cană de grăsime. Reîncălziți baza de sos de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza
Sos
12
Topiți 1/4 cană de grăsime rezervată în marecratiță la foc mediu.
13
Se adaugă făină; se amestecă3 minute. Adăugați treptat baza de cidru cald și picăturile de tigaie degresate. Simmeruntil neted, îngroșat și redus la 51/2cups, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute.Condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Baza
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
14
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sos
1
În 1962, zece prietenicare credeau că vița de vie Europeană ar putea prospera înstatul Washington a fondat asociatul
2
Viticultori. Au început să facă vinuri în garajul unuia dintre membrii lor, care a devenit
3
Primul vinificator al Columbia Winery. Astăzi, Vinăria din zona Seattle produce totulde la Merlot la Gew Arrabrztraminer. Cu theturkey, ne place Columbia 2003 Syrah din
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gewurztraminer
Shiraz
4
Red Willow Vineyard (30 USD). Căpșunile și aromele strălucitoare de fructe, plus un finisaj picant de piper alb, înseamnă că acest vin poate sta până la curcan—și toate garniturile.