Friptura de curcan cu vin și ierburi este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 10. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 664 calorii, 84G de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână vin, rozmarin, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi marsala, puteți urma acest fel principal cu Budincă de portocale lipicioase și marsala ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Oală friptură de miel cu ierburi de vin roșu și legume, Curcan prăjit sărat cu ierburi și șalotă-sos Dijon, și Curcan clasic fript cu vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron, acoperiți curcanul cu ulei, 2 lingurițe. din fiecare plantă, 2 lingurițe. sare și piper; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă 1 cană de vin într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Adăugați picioare și aripi. Prăjiți 15 minute, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
5
Întoarceți picioarele și aripile; adăugați coapsele și sânul în tigaie, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Se toarnă vinul rămas. Prăjiți 45 de minute până la 1 oră sau până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a sânului și a coapselor citește 160 și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
7
Transferați carnea pe o tăietură; cort cu folie (orice ușoară roz se va estompa pe măsură ce carnea stă). Strecurați sucurile de tigaie într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Orz Alb Perlat
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați marsala, jeleu și ierburile rămase; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute; se condimentează cu sare. Scoateți grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Turnați sucuri în ulcioare individuale pentru servire, dacă doriți.
10
Sculptați coapsele și carnea de sân în bucăți sau felii și aranjați pe un platou cu picioare și aripi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Apă Pentru A Permite
11
Garnisiți cu crenguțe de măsline, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb
12
* Cereți măcelarului să taie curcanul în 7 bucăți (lăsați sânul întreg) și să oseze coapsele și sânul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)