Friptură de curcan cu varză acră

Friptură de curcan cu varză acră
Friptura de curcan cu varză murată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1211 calorii, 85g de proteine, și 63G de grăsime. Pentru $12.17 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 55 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, pâine de pâine, semințe de caras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi cacao procesată olandeză, puteți urma acest fel principal cu Brut Alune Ciocolata Negrese ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de porc cu varză acră, Friptură de porc cu varză murată și Kielbasa, și Friptură Germană De Porc Și Varză Acră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti curcanul, Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Clătiți curcanul sub apă curgătoare rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Rupeți pâinea în bucăți mici și puneți-o într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați pătrunjelul, ceapa, țelina, Salvia, cimbrul, sarea de țelină și piperul și amestecați bine. Se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De țelinăSare De țelină
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4
Umpleți ușor cavitatea curcanului cu o parte din umplutură (o regulă generală este de 1/2 cană de umplutură pe fiecare kilogram de curcan). Ungeți un vas de copt acoperit suficient de mare pentru a ține restul de umplutură și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
5
Trageți aripile sub și legați picioarele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
6
Ungeți peste tot cu unt suplimentar și presărați sare, piper, sare de țelină și boia de ardei, după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De țelinăSare De țelină
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
7
Așezați pasărea într-o tigaie mare și turnați suficient stoc de pui în partea de jos pentru a ajunge la 1/4 inch pe părțile laterale ale tigaiei (adăugați mai multe pentru a umple în timp ce prăjiți, dacă este necesar). Prăjiți timp de 12 până la 15 minute pe kilogram sau până când atinge o temperatură internă de 165 grade F pe un termometru de carne în articulația piciorului-coapsei. Ungeti cu unt și sucuri la fiecare 30 de minute, pentru primele 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
8
Pregătiți varza în timp ce curcanul se prăjește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
9
Combinați varza murată într-o cratiță mare cu zahărul, oțetul, semințele de caras și 2 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând des. Reduceți căldura la minim și acoperiți. Se fierbe, amestecând ocazional, până când varza a absorbit o parte din lichid și este foarte întunecată, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
11
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
12
Scoateți capacul din varză și creșteți căldura la mare. Aduceți la fierbere și gătiți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
13
Se ia de pe foc și se adaugă ceapa. Întoarceți capacul și lăsați-l deoparte până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
14
Cu aproximativ 1/2 oră înainte de terminarea curcanului, scoateți o cantitate mică de picături de curcan și lingură peste umplutura din vasul de copt. Acoperiți vasul și coaceți în timp ce curcanul termină de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Pentru PetreceriPentru Petreceri
15
Transferați curcanul pe o suprafață de tăiere sau pe un platou mare de servire și acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
16
Lăsați să se odihnească 30 de minute înainte de sculptură. Reîncălziți ușor varza murată, amestecând pentru a amesteca ceapa, la foc mic până se încălzește, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
17
Serviți fierbinte cu curcanul și umplutura și sosul de tigaie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 55 m.
Porții15
Scor De Sănătate58
Revista