Friptură de curcan cu unt de șalotă și sos de cimbru

Friptură de curcan cu unt de șalotă și sos de cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu unt de șalotă și sos de cimbru. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $2.68 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 107G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 834 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Un amestec de bulion de pui, amidon de porumb, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Prăjiți Piept De Curcan Cu Pesto De Citrice Și Sos De Șalotă, Curcan prăjit sărat cu ierburi și șalotă-sos Dijon, și Unt de lămâie și Cimbru - pui fript și sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un castron mic, amestecați untul cu sosul de soia, 1/4 cană de șalotă tocată, 2 linguri de cimbru tocat, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Separați pielea de pieptul de curcan și frecați 2/3 din untul de șalotă peste carne, apoi neteziți pielea sânului. Frecați exteriorul curcanului cu untul de șalotă rămas și condimentați Liberal în interior și în exterior cu sare și piper. Puneți 5 crenguțe de cimbru în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se toarnă vinul și 1/2 cană din bulionul de pui într-o tigaie prevăzută cu un suport în formă de V. Puneți curcanul pe raft și prăjiți timp de 30 de minute. Ungeți cu sucurile de tigaie. Prăjiți curcanul timp de aproximativ 1 oră și 45 de minute mai mult, ungând la fiecare 30 de minute și adăugând bulion de pui în tigaie, după cum este necesar; păstrați tigaia umedă pe tot parcursul prăjirii, astfel încât picăturile să nu se ardă. Dacă curcanul începe să se întunece prea mult, cortați-l liber cu folie. Curcanul se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsa interioară înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Transferați curcanul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Între timp, într-o cratiță medie, acoperiți gâtul de curcan, inima și pipota cu cele 3 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați restul de 3 crenguțe de cimbru, condimentați cu sare și piper și fierbeți timp de 20 de minute. Se strecoară bulionul de curcan și se reduce la 2 1/4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Bulion De CurcanBulion De Curcan
7
Se toarnă picăturile de tigaie într-un separator de grăsime; rezervați 2 linguri de grăsime și toate picăturile.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați 1 1/4 căni de bulion de curcan și Madeira în tigaia de prăjire; fierbeți, amestecând pentru a dizolva bucățile rumenite; ar trebui să aveți 1 1/4 căni de jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De CurcanBulion De Curcan
MadeiraMadeira
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Într-o cratiță medie, încălziți grăsimea rezervată de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia GrăsimeTurcia Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Adăugați restul de 1/4 cană de șalotă și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
11
Adăugați restul de 1 lingură de cimbru tocat și gătiți timp de 1 minut mai mult. Se amestecă jusul, picăturile de tigaie și restul de 1 cană de bulion de curcan și se aduce la foc mic. Se amestecă suspensia de amidon de porumb și se fierbe pentru a se îngroșa foarte ușor, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bulion De CurcanBulion De Curcan
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Transfer la o barcă cu sos. Sculptați curcanul și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Revista