Friptură de curcan cu unt de trufe

Friptură de curcan cu unt de trufe
Friptura de curcan cu unt de trufe este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,18 USD pe porție. O porție conține 892 calorii, 105g de proteine, și 50g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați curcan, cimbru, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curcan prăjit cu unt de trufe negre și sos de vin alb, Friptură de curcan cu sos de trufe, și Friptură de curcan cu unt de citrice.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scurgeți orice sucuri din curcan și așezați-l pe un suport plat într-o tigaie mare, superficială. Se usucă curcanul cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Lucrând de la capătul mare al cavității, treceți ușor degetele între piele și carne pentru a slăbi pielea, având grijă să nu rupeți pielea. (Aveți grijă să nu faceți acest lucru cu inele pe degete!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați untul înmuiat sub piele și masați ușor pielea pentru a răspândi untul uniform pe întregul sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Presărați cavitatea generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
7
Puneți jumătate din crengile de cimbru în cavitate împreună cu ceapa și usturoiul. Legați picioarele împreună cu șirul de bucătărie și legați 1 lungime de șir în jurul păsării și aripilor pentru a menține aripile aproape de corp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
8
Periați curcanul cu ulei de măsline, presărați cu 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Scoateți 1 lingură de frunze de cimbru din tulpini, tocați-le și presărați curcanul. Prăjiți curcanul timp de 2 1/2 până la 3 ore, până când un termometru citit instantaneu plasat în centrul sânului înregistrează 160 de grade F. Dacă doriți ca pielea să fie crocantă, nu lăsați deloc curcanul! Aproximativ la jumătatea drumului, când sânul este maro auriu, acoperiți pieptul liber cu folie de aluminiu pentru a preveni arderea pielii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
Scoateți din cuptor, acoperiți bine cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute. Sculptați și serviți cu sucurile de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Revista