Friptură de curcan cu unt de trufe
Friptura de curcan cu unt de trufe este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,18 USD pe porție. O porție conține 892 calorii, 105g de proteine, și 50g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați curcan, cimbru, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curcan prăjit cu unt de trufe negre și sos de vin alb, Friptură de curcan cu sos de trufe, și Friptură de curcan cu unt de citrice.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Scurgeți orice sucuri din curcan și așezați-l pe un suport plat într-o tigaie mare, superficială. Se usucă curcanul cu prosoape de hârtie.
Lucrând de la capătul mare al cavității, treceți ușor degetele între piele și carne pentru a slăbi pielea, având grijă să nu rupeți pielea. (Aveți grijă să nu faceți acest lucru cu inele pe degete!)
Așezați untul înmuiat sub piele și masați ușor pielea pentru a răspândi untul uniform pe întregul sân.
Presărați cavitatea generos cu sare și piper.
Puneți jumătate din crengile de cimbru în cavitate împreună cu ceapa și usturoiul. Legați picioarele împreună cu șirul de bucătărie și legați 1 lungime de șir în jurul păsării și aripilor pentru a menține aripile aproape de corp.
Periați curcanul cu ulei de măsline, presărați cu 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper.
Scoateți 1 lingură de frunze de cimbru din tulpini, tocați-le și presărați curcanul. Prăjiți curcanul timp de 2 1/2 până la 3 ore, până când un termometru citit instantaneu plasat în centrul sânului înregistrează 160 de grade F. Dacă doriți ca pielea să fie crocantă, nu lăsați deloc curcanul! Aproximativ la jumătatea drumului, când sânul este maro auriu, acoperiți pieptul liber cu folie de aluminiu pentru a preveni arderea pielii.
Scoateți din cuptor, acoperiți bine cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute. Sculptați și serviți cu sucurile de tigaie.