Friptură De Curcan Cina Tort
O porție conține 441 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 1,25 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, cacao de copt, amestec de tort betty și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Friptură de curcan cu pecan, cârnați și umplutură de castane și șalotă prăjită, Cina prăjită cu o singură tigaie, și Cina De Friptură De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit bol din oțel inoxidabil de 2 litri; ușor făină.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Faceți aluat de tort folosind 1 cutie amestec de tort, apă, ulei și ouă solicitate pe cutie. Se amestecă 2 linguri de scorțișoară.
Se toarnă aluatul în castron.
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește în castron 5 minute. Întoarceți tortul pe platoul de servire; se răcește complet. Tort la frigider 2 ore.
Faceți a doua cutie de amestec de tort ca mai sus, amestecând în restul de 2 linguri de scorțișoară. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet.
Când tortul rotund este bine răcit, sculptați cu grijă 2 bucăți conice lungi din fiecare parte a tortului folosind un cuțit zimțat. Acest lucru va lăsa un centru aproximativ în formă de piept de curcan. Rezervați cele 2 piese laterale pentru utilizare ulterioară; acestea vor deveni tobe de curcan.
Tăiați o crestătură interioară la un capăt ascuțit al tortului pentru a crea zona gâtului curcanului.
Tăiați o crestătură puțin mai largă spre interior la capătul opus. Puneți la frigider tortul în timp ce sculptați tobe.
Sculptați forme de tobe de curcan din 2 bucăți laterale rezervate de tort folosind un cuțit zimțat. Puneți la frigider bucățile în timp ce pregătiți glazura.
Așezați trei sferturi din recipientul de glazură într-un castron mare. Bateți în cacao 1 linguriță la un moment dat până când se obține o culoare caramel maro deschis. Frost tort refrigerate și bucăți Copan cu un strat subțire de glazură. La frigider 30 de minute.
Aplicați un strat final neted de glazură pe tortul cu piept de curcan; așezați bucăți de tobe pe ambele părți. Frost Copan bucăți cu un strat final neted de glazura.
Adăugați bibelouri de curcan.
Pentru umplutură, tăiați 4 cupcakes în cuburi uniforme.
Așezați cuburi în spatele tortului între betisoarele de curcan. Chiar înainte de servire, garnisiți farfuria cu felii de portocală și salată sau frunze.
Pentru cupcakes cu garnitură, înghețați fiecare din 10 cupcakes cu 1 până la 2 linguri de glazură rămasă; scufundați în bomboane verzi. Acoperiți restul de 10 cupcakes cu un strat gros de glazură; folosiți lingura pentru a crea divot în centrul glazurii.
Stropiți puțin sirop de arțar în fiecare divot; acoperiți fiecare cu 1 bomboană galbenă. Păstrați prăjiturile acoperite ușor cu folie de plastic.