Friptură De Curcan Cina Tort

Friptură De Curcan Cina Tort
O porție conține 441 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 1,25 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, cacao de copt, amestec de tort betty și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Friptură de curcan cu pecan, cârnați și umplutură de castane și șalotă prăjită, Cina prăjită cu o singură tigaie, și Cina De Friptură De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit bol din oțel inoxidabil de 2 litri; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Faceți aluat de tort folosind 1 cutie amestec de tort, apă, ulei și ouă solicitate pe cutie. Se amestecă 2 linguri de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se toarnă aluatul în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește în castron 5 minute. Întoarceți tortul pe platoul de servire; se răcește complet. Tort la frigider 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Faceți a doua cutie de amestec de tort ca mai sus, amestecând în restul de 2 linguri de scorțișoară. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
7
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Când tortul rotund este bine răcit, sculptați cu grijă 2 bucăți conice lungi din fiecare parte a tortului folosind un cuțit zimțat. Acest lucru va lăsa un centru aproximativ în formă de piept de curcan. Rezervați cele 2 piese laterale pentru utilizare ulterioară; acestea vor deveni tobe de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De CurcanCopane De Curcan
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
9
Tăiați o crestătură interioară la un capăt ascuțit al tortului pentru a crea zona gâtului curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
10
Tăiați o crestătură puțin mai largă spre interior la capătul opus. Puneți la frigider tortul în timp ce sculptați tobe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
11
Sculptați forme de tobe de curcan din 2 bucăți laterale rezervate de tort folosind un cuțit zimțat. Puneți la frigider bucățile în timp ce pregătiți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De CurcanCopane De Curcan
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
12
Așezați trei sferturi din recipientul de glazură într-un castron mare. Bateți în cacao 1 linguriță la un moment dat până când se obține o culoare caramel maro deschis. Frost tort refrigerate și bucăți Copan cu un strat subțire de glazură. La frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
Copane De PuiCopane De Pui
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Aplicați un strat final neted de glazură pe tortul cu piept de curcan; așezați bucăți de tobe pe ambele părți. Frost Copan bucăți cu un strat final neted de glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Copane De PuiCopane De Pui
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
14
Adăugați bibelouri de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
15
Pentru umplutură, tăiați 4 cupcakes în cuburi uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
16
Așezați cuburi în spatele tortului între betisoarele de curcan. Chiar înainte de servire, garnisiți farfuria cu felii de portocală și salată sau frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De CurcanCopane De Curcan
Felii De PortocaleFelii De Portocale
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
17
Pentru cupcakes cu garnitură, înghețați fiecare din 10 cupcakes cu 1 până la 2 linguri de glazură rămasă; scufundați în bomboane verzi. Acoperiți restul de 10 cupcakes cu un strat gros de glazură; folosiți lingura pentru a crea divot în centrul glazurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
18
Stropiți puțin sirop de arțar în fiecare divot; acoperiți fiecare cu 1 bomboană galbenă. Păstrați prăjiturile acoperite ușor cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții24
Scor De Sănătate4
Revista